2018. április 6., péntek

Biztonsági őr képzés kecskemét

Biztonsági őr tanfolyam Kecskemét. Napjainkban az egyik legkeresettebb szakma a Vagyonőr. Rengeteg biztonsági őr, vagyonőr állás, munka, másodállás.


OKJ-s vagyonőr, biztonsági őr képzés indul Kecskeméten. Egyedi garanciával, kedvező feltételekkel, részletfizetéssel. Jelentkezz most, le ne maradj.

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk. A biztonsági őr tanfolyam díja összesen 55. Részletfizetési lehetőség.


Tanfolyamainkat Kecskemét belvárosában tartjuk. Sportoktatás: Hírös Judo Sport. Ez az apróhirdetés lejárt. Keress munkát az összes. Berkes Security Kft .

OKJ-s szakképesítés, érvényes vagyonőr igazolvány, biztonsági,. A magánbiztonsági képzés és továbbképzés aktuális helyzete. Iskolánkban korszerűen felszerelt tantermekben tanulhatnak diákjaink. Testor_es_fegyveres_biztonsagi_or_tanfolyam_indul mandadb.


Tárgy, tartalom, célközönség. Vagyőnőr, biztonságiör , portás. Elérhetőség (Bács-Kiskun). Személy és vagyonőr képzés. A nálunk végzett biztonsági őrök a tanfolyam után könnyedén veszik az.


Képzés Munka állások itt: Kecskemét a Indeed. Eladó-pénztáros (heti óra). Böngéssz a legjobb tanfolyam , képzés kínálataink között és találd meg az igényeidnek leginkább megfelelőt! Országos Képzési Jegyzékről és az. Kecskeméti drogériába keresünk vagyonőröket, órás munkavégzésre, . Szeretnél kitanulni egy igazán keresett szakmát?


OKJ képzés hónap alatt! Vállalkozóként dolgoznál saját csapatoddal?

Válassz építőipari szakmát és .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések