2018. április 10., kedd

Forint hrivnya árfolyam mnb

Forint hrivnya árfolyam mnb

UAH valutaárfolyamok . SEK, svéd korona, 358. SG szingapúri dollár, 2275. TRY, török líra, 441. ZAR, dél-afrikai rand . A mai napra még nem áll rendelkezésre árfolyam. Aktuális, óránként frissített, árfolyamok az összes magyar bank adataival.


Forint hrivnya árfolyam mnb

Grafikon készítő és árfolyam archívum. Az OTP Bank akár naponta többször is jegyezhet valuta-deviza árfolyamot , az. Ukrán hrivnya , USA-dollár. MNB középárfolyam váltó. Az oldalon megjelenített árfolyamok ajánlattételnek nem minősülnek, csak tájékoztató jellegűek.


Ingyenes online pénznem átváltási árfolyam alapján. Valutaváltó A konvertáló ukrán hrivnya. Az alábbi táblázatban találja az aktuális valutaárfolyamokat , melyeket a hét minden napján óránként frissítünk. AUD ausztrál dollár, 204. BGN bolgár Leva, 185 . Kibocsátó: Névérték: UAH.


Deviza árfolyamok 300. Az árfolyam a külföldi fizetési eszköz (deviza, valuta) belföldi fizetési eszköz. A legtöbb valutaváltó és árfolyam egy helyen egyetlen táblázatban!


A forint árfolyama tavaly az év egészében kilenc forintot veszített az euróval. A legjobban erősödő egyébként az ukrán hrivnya , az orosz rubel és az. ERM-árfolyamrendszerhez. Itt megtalálja a(z) Corner Group váltó valuta árfolyamait, legyen az EUR – euró, GBP – angol font, USD – amerikai dollár, HRK – Horvát kuna, CHF – svájci frank. A térségi devizák árfolyamának változása a forinttal szemben.


Forint hrivnya árfolyam mnb

Az ukrán nemzeti valuta, a hrivnya gyengülése mögött gazdasági és . Gyengül a forint , alulteljesít a tőzsde és romolhat országunk export teljesítménye. Nem sokat változott, kissé gyengült a forint árfolyama pénteken a bankközi. Az ukrán hrivnya százalékkal gyengült, az orosz rubel 12.


Az euró forintárfolyam százalékkal csökkent az idén, vagyis kevesebb mint egy.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések