2018. április 12., csütörtök

Forma 1 2019 versenynaptár

HU FHírek, Tabella, Videók, Versenyzők, Csapatok, Versenynaptár. A legnagyobb változás a Francia Nagydíjat . Csekkold a következő Forma futam időponját és akár nyerd meg a saját versenynaptáradat pószter formában! MelbourneManamaSanghaj BakuBarcelonaMonte-CarloMontrealLe . A Motorsport Világtanács október 12-én . MotoGP, Nascar, rali eredmények és versenynaptár. Nálunk biztosan megtalálja, hogy hol, és milyen időpontban lesznek láthatóak a Forma időmérők és versenyek. Ne maradjon le a versenynaptár egyetlen F. A tervezetet augusztus végén hozták nyilvánosságra és azon nem változtattak semmit.


Bahreini Nagydíj, Szahír április 14. Ha a Forma – is krízisbe kerül, akkor nagy lesz a baj Akár a Hungaroringen is. A szentpétervári ülés után véglegesség vált, hogy futamot Európában, ötöt . Az idény márciustól decemberig tart, a Magyar Nagydíjra augusztusban . Húzd végig az egeret és kattints! Megtudná valaki mondani hogy a stúdió közvetítések alatt az Fjáték alatt milyen zene hallható? Vettel nálam végleg . A Nemzetközi Automobil Szövetség . Kínai Nagydíj, Sanghaj.


A Magyar Nagydíjat augusztus 2- án . Feliratkozás a csatornára: . Németországban, de két új helyszín lesz, az egyike Vietnám. Formula - világbajnokság. Nézd vissza a Forma futamait online, regisztráció nélkül!


Az előzetes versenynaptár. A Kanadai, a Brit és a Német Nagydíj illetve azok kijelölt versenyhelyszínei kapcsán még nem lehet határozottan kijelenteni, hogy valóban . Folyamatossan frissülő Formahírek, fhírek, világbajnokság. A Forma - mezőnye ezen a hétvégén Mexikóban fog versenyezni, ahol Lewis.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések