2018. április 23., hétfő

Nébih bevallás 2019

Az afrikai sertéspestis a házi sertés és a vaddisznó vírusos. Nébih portál afrikai sertéspestis tematikájú, rendszeresen frissített . Afrikai sertéspestis: több száz elhullott vaddisznót találtak Budakeszin. Cimkék: Hajdú-Bihar Megye, afrikai sertéspestis , Nébih. Miután Budaörs területén elhullott . Az állategészségügyi szakemberek . E rendelet előírásait kell alkalmazni az afrikai sertéspestis állatbetegség. A Nébih honlapján megtalálható afrikai sertéspestis térképen az látszik, hogy Pest megye szinte teljes budai oldalát fertőzöttnek minősítették, . Nébih : bővült a sertéspestis miatti fertőzött terület Pest megyében.


A korábban fertőzötté vált Pest megyei zárt vadaskert közvetlen . A terv az afrikai sertéspestis szakértői csoport közreműködésével készült, az új előírásokat az . Az Agrárminisztérium a sertéspestis gyanúja miatt leölt állatok gazdáinak. Magyarországon az afrikai sertéspestis (ASP) vírusa továbbra is . Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal ( Nébih ) laboratóriuma. NÉBIH pedig elismerte a . Száznégyből száz sertés fennakadt a Nébih rostáján. ASP fertőzött vaddisznót találtak (Forrás: Nébih ). A sertéspestis miatti kártalanítás adózása. Plakátkampányba kezd a budai erdőkben a Nébih a sertéspestis miatt.


Szerbia – kikötésekkel. A Nébih szerint még nem biztos, hogy ASP végzett az állatokkal, de erős a gyanú. Eddig még nem találtak beteg vaddisznót ilyen közel a fővároshoz. A Nébih aláhúzta: a hatóságok mindent megtesznek ennek érdekében, de a vaddisznóállományban szerintük a sertéspestis további terjedése . Nincs ellene vakcina . Egy hónappal később már júniusban 13 . Megújult Magyarország afrikaisertéspestis -mentesítési terve, amely egyebek mellett a kártalanítási eljárásra is több változást tartalmaz . Sertéspestis : bővült a fertőzött terület.


Az azonnali intézkedések ellenére is tovább terjedt a vírus. Illusztráció: Unger Tamás. Folyamatosan terje de szerencsére csak lassan a sertéspestis (ASP).


Mentesítési terv készült a sertéspestis megfékezésére.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések