2018. április 27., péntek

Egyiptomi körutazás 2020

A PROGRAM BETELT, ÚJ JELENTKEZŐKET NEM FOGADUNK. Nílusi hajóút , Szálloda Szálloda értékelése. Kijelentem, hogy a személyes adataimat utazási információ-szolgáltatás, telefonon történő nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatót meghatározott módon, . Ahhoz, hogy ezt a világot megismerjük, mi sem lenne jobb megoldás, mint egy nílusi hajóút , amelynek során nemcsak a folyó menti természeti . Please visit our nonprofit travel internet television!

Hasonlítsa össze a hazai és külföldi utazási irodák kedvezményes és last minute utazási ajánlatait! A nílusi hajóutak Asszuán és Luxor között járnak, és érintik az összes igazán fontos ókori egyiptomi emléket: a Királyok-völgye, Luxur és Karnak templomai, Edfu . Ablak a Világra utazási magazinjában. Tervezed meg nyaralásodat és foglalj akciós áron.


A mérhetetlenül gazdag program keretében. Indulás, minden pénteken. Közlekedés, Egyptair menetrend szerinti járataival, nílusi luxushajóval, légkondicionált .

A sziklafalból kifaragott nagy templom és a Harthornak szentelt kisebb templom messziről teljesen . Asszuántól 2km-re délre található a Nílus partján. Egyiptom, a Nílus ajándéka I. Ez az utazás örök élmény marad mindenkiben. Minimum fő jelentkezése esetén indul. Hurghada - Asszuán- Luxor - Hurghada. Szobák: A szálloda 3szobával és lakosztállyal . Délután csónakázás a Níluson.


Hogyan élnek a núbiaiak? Egy núbiai falu meglátogatása. Majd eljutunk egy nílusi szigetre, ahol különleges . Repülős, autóbuszos, egyéni és csoportos hajóutak nagy választékban! Fekvése: A szálloda a gízai piramisoktól és a Szfinxtől kb.


AddThis Sharing Buttons. Kiváló utazások világszerte. Kairó-Alexandria autóút .

Utazás: repülővel és hajóval. Ez a jól szervezett program kedvére való lesz! Az egyik legrégebben folyamatosan működő magyar utazási portál.


Akciók, last minute utak kiváló minőségben. Transzfer a szállodába. EGYIPTOM - NÍLUSI HAJÓÚT.


Ezután a Phile templom megtekintése következik, amely ma is épségben pompázik a Nílus közepén. A régi asszuáni gát . Csillagvár Bevásárlóközpont) Tel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések