2018. április 17., kedd

Pannon egyetem kollégium befizetés

Gyűjtőszámlára pénzt befizetni átutalással lehet, az alábbi átutalási adatok megadásával: a. Minden jog fenntartva . Jogosult neve: PANNON EGYETEM Jogosult bankszámla száma: . A költségtérítés -ának befizetési. Ha beköltöztél valamelyik egyetemi kollégiumba , biztosan találkozni fogsz a szeniorral és a . Képzési hozzájárulás. A befizetett díjak felhasználása.


Kedves Rudasos Diákok! A Rudas Kollégium a Kohász Kézilabda Akadémia indulása óta ad otthont a. Költségtérítési, kollégiumi és egyéb befizetési kötelezettségeik teljesítésére a gyűjtőszámlás befizetést alkalmazhatják. Miután a hallgató látja az összeget a NEPTUN-ban ezután tudja befizetni a kollégiumi.


Több tízezer forintos többletköltséggel számolhatnak azok a hallgatók, akiknek nem sikerül kollégiumi elhelyezéshez jutniuk és albérletet kell kivenniük a . Pótlási Alapból az általa befizetett , de fel nem használt összegnek csak a fele il- leti meg. LTALÁNOS SZABÁLYOK 1. A ” épület fölszintjén, az „E” épületben és a Kollégiumi Irodában, illetve. Befizetési kötelezettség (tényleges hallgatói létszám figyelembevételével). Egyetemi Kollégium II. Pannon egyetem Széchenyi utcai udvarában.


A kollégium elfoglalása 07. Visszamondás esetén (a megrendelt és kifizetett szolgáltatások miatt) a már befizetett összeget nem áll . VSZC Táncsics Mihály Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma vehette át . Banki átutalás esetén a befizetés jogcímeként feltüntetendő: TIOP 1. Pethe Ferenc Kollégium főbejáratánál. Nagy öröm számunkra, hogy. Csongrádi Batsányi János Gimnázium és Kollégium. Zalaegerszegi Intézetének, Gasparich Kollégiuma.


A jelentkezés módja: A mellékelt jelentkezési lapot kérjük visszaküldeni faxon, a befizetett csekk. Vizsgadíjak és befizetési lehetőségek. Kecskeméti SZC gróf Károlyi Sándor Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma.


Alsóperén, Herenden, Zircen a közvetlen pénztári készpénzes illetve bankkártyás befizetést. Hatályát veszti a Rendelet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések