2017. december 28., csütörtök

Orvosi szótár könyv

ORVOSI SZÓTÁR - SZERK. Brencsán János, Kategória: Általános gyógyászat. Az orvosi etimológiai szótár az orvosi szaknyelv szavainak eredetét tárja fel, az anatómiai nevek. Az egyetlen EKG- könyv , amire szükség lesz.


BNO kód és E-szám van az adatbázisunkban) . Ugrás a(z) Egészségügyi szakkönyvtárak, orvosi szótárkönyv részhez.

Biológiai és orvosi szótár - Latin, görög stb. Kíváncsi vagy mit írt az orvosod a papírodra és mit jelentenek egyes idegen szavak? Orvostudomány - Szótárak - könyv. Angol - magyar, magyar - angol orvosi szótár. Kötés: vászon , 5oldal.


Minőség: jó állapotú antikvár könyv. Segít az orvosi sürgősségi helyzetben. A legjobb orvosi könyv.

Szakkönyvek hivatkoznak rá szóhasználat tekintetében irányadóként. Krúdy Erzsébet (szerk.) Kiadó. Benjámin Katalin könyvek kedvezménnyel. Akciók, izgalmas előadások, online és offline programok és könyvek , . Könyv : Új orvosi szótár. Decsi Tamás könyve olyan ismereteket tartalmaz amelyek nem csak az . Online Shop, akciók, kedvezmények, . Vásárolja meg a Galéria Savaria online piactéren: Eladó a képen látható magyar - angol orvosi szótár használt, de megkímélt állapotban.


Ez a könyv már az életed-ben fogalommá vált, a fogalom pedig nem vész el: . Találja meg webáruházunkon régen keresett antik könyvét! Webáruházunkon antik könyvek árusításával foglalkozunk! Látogassa meg weboldalunkat! Az első német – magyar orvosi szótár több, mint húsz éve jelent meg. Szóanyaga és annak feldolgoz - Kuntner Mária - Véghelyi Péter.


A szótár olyan könyv , amelynek állandó piaca van. Közben a kiadó megbízta a magyar-német orvosi szótár összeállításával, legyen már párja a Kuntner . Címben, Szerzőben, Kiadóban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések