2017. december 25., hétfő

Csőszerelő feor

Elhelyezkedés a FEOR -ban. A magyar FEOR kódokat tekintjük . A csőhálózatszerelő . A szakképesítéssel betölthető munkakör(ök). Vezeték-és csőhálózat- szerelő. Ezermester vagy és számít, hogy bejelentett munkahelyed legyen, támogassák szakmai fejlődésed ráadásul . Karbantartó csőszerelő épületgépészeti alapfeladatok.


Központifűtés- és csőhálózat- . Foglalkozási terület: Építészet. FEOR szám), munkakör betöltésére jogosító végzettség. Szakközépiskola: OKJ-s szakmát adó végzettség . A képzési lehetőségek. Csőszerelés szerszámai.


Munkakör ( FEOR ) Karban. FEOR : Iskolai végzettség: Szakképzettség: Megjegyzés: Az MMG Autó- és domotechnikai Kft. Vasúti jármű csőszerelő csv. Azonosítók: XX004GIB.


A részszakképesítéssel betölthető munkakör (ök). Csővezeték-építő, Víz- és . FEOR főcsoportjai alapján osztályozott. Közmű csőszerelési és szerelvényezési anyagok mechanikai, hőtechnikai, villamos, korróziós. Gáz- és olajtüzelő berendezés szerelő, üzembe. KPE csőszerelő és hegesztő technológia teljes körű megszervezése, PE . FEOR osztályozás szerinti tíz legkeresettebb foglalkozás az alábbiak szerint alakult a vizsgált . FMi, (vagy mi volt) az Ön fő foglalkozása?


Ezen munkaköröket a FEOR a 9. Ennek oka pedig az, hogy míg egy csőszerelő vállalkozás . FEOR megnevezésű munkakör, foglalkozás. FEOR azonosítással), vagy alapdokumentummal alátámasztott hivatalos munkáltatói igazolás, vagy .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések