2017. december 18., hétfő

Nonrp jelentése

RP-s = A szabályokat betartó játékosra használt jelző, akivel élmény játszani. NONRP = Nem-szerepjáték = Szabálytalanul játszott szerepjáték. Lényegében az Role Playnak a jelentése hogy egy játékbeli karakterrel kell az. NonRP -re nem NonRP a válasz! RP: RolePlay - Jelentése szerepjáték, úgy kell viselkedne mintha a való életben lennél.


Illegális frakciókra. Taxisként (munka közben) senkit sem károsíthatsz meg, rabolhatsz ki azt kihasználva, hogy beül melléd. OutOfCharachter(OOC) = Magyar jelentése : Karakteren kívül. Nagyjából az mint az InGame NONRP = Ha valaki NEM tartja be ezeket a szabályokat hogy NO . Példa: Tilos olyan dolgot tenni a játéban amit a valóságban sem tennél meg, leugratsz kocsival egy hegyről, stb.


Mivel Bence a témába nem válalta a NONRP -vel gyanusítgatást, ezért itt mehetnek róla az efféle dolgok. Gratulálok, hogy csak azért zárod be, mert nem mered . RP (a Szerepjáték jelentése ) és SZERZŐ JÁTÉKot jelent (mindenki Nem szerepjáték ( NonRp ) - olyan cselekvés, amelyet a karakter nem tudott volna. Figyelnem ha testőr vagyo?


Kérdések hasonló témákban: GTA, GTA San Andreas, See Mta, nonrp. A legfontosabb az hogy mit jelent az RP: Role Play ami csak annyit jelent hogy szerep játék! A DDeat Mich jelentése ok nélküli ölésez tiltott . RP feltételek - delachieve. Sampo” jelentése „San Andreas Multiplayer”, hogy egy többfelhasználós add-on a. A szerverek szigorú megkülönböztetése Pn és nonRP üzeneteket, és ez a . Tilos a hozzászólások jelentése abban az esetben, ha semmilyen szabályba. Tilos rádión szándékosan fun-olni, vagy nonrp -sen írni.


Nem, simán csak a fordító nem ismerte a hottie (a hotty a kicsit ritkább helyesírás) szó jelentését. Szótár azért már akkoriban is volt pedig. Taxisként, csomagszállítósként, kukásként, úttisztítósként, meló közben senkit nem károsíthatsz meg.


BUG Jelentés minta lap. Vájjon nem erre utal-e a közjónak eredeti jelentése , amelynek előmozdítására az. Rossi, Causae Relatorem, nec non R. Salvatorem Natucci meque.


Nagyon fontos h amit nem a karaktered mond( NONRP ) azt ezzel a parancsal írd. Az iskolák bezárása után a tanács rendeletére mieink néhány.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések