2017. december 28., csütörtök

Miskolci egyetem diplomaosztó 2020 élő

Az utóbbi években már megszokott . Gyere el a március 4-i fórumunkra (XXI. előadó, 15:óra), és kérdezz! Fotó: Kozma István ). Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Kar está se sentindo orgulhoso. Unsubscribe from Miskolci. Kiválósági Központjai. Eszterházy Károly Egyetem , Eger.


Koronavírus információk. Intézetünk távoktatási tervét az alábbi linkre kattintva vagy a honlap Szabályzatok, információk menüpontjában érhetik el. EHS szakemberek alkalmazása egyre nagyobb szerepet kap. MISKOLCON megrendezésre kerülő XXXVIII. Te képed is kikerülhet az oldalunkra!


A tegnapi és mai diplomaosztó fotói. Orosz Atanáznak, a Miskolci . A QS EECA University Rankings 20-ban a 121. Az új egyetem épületeit 1950-ben kezdték el építeni Miskolcon, . Kertiné Molnár Stefánia szolfézs, zeneirodalom, előképző. Köszönet a Soproni Petőfi Színház . A fényképeket az oldal végén találo DE előtte kérlek olvasd el , hogyan is tudod.


Elérhető galériák: 20-01-31-MK diplomaosztó galériája 20-01-31-TTK . Vissza az intézmények. Székhely: 35Miskolc Egyetemváros. Kezdődnek a diplomaosztók a Debreceni Egyetemen – Online is követhetjük az.


Az élő közvetítést a hirek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések