2017. december 27., szerda

Nagy török körutazás üdüléssel

Ez az utazás örök élmény marad mindenkiben. Nílusi hajóutat nevezhetnénk inkább egy kulturális utazásnak. Minimum fő jelentkezése esetén indul. Hurghada - Asszuán- Luxor - Hurghada.


Szobák: A szálloda 3szobával és lakosztállyal . Délután csónakázás a Níluson.

Hogyan élnek a núbiaiak? Egy núbiai falu meglátogatása. Majd eljutunk egy nílusi szigetre, ahol különleges . Repülős, autóbuszos, egyéni és csoportos hajóutak nagy választékban! Ahhoz, hogy ezt a világot megismerjük, mi sem lenne jobb megoldás, mint egy nílusi hajóút , amelynek során nemcsak a folyó menti természeti . Please visit our nonprofit travel internet television!


Hasonlítsa össze a hazai és külföldi utazási irodák kedvezményes és last minute utazási ajánlatait! Utazási irodák akciós ajánlata egy helyen.

A nílusi hajóutak Asszuán és Luxor között járnak, és érintik az összes igazán fontos ókori egyiptomi emléket: a Királyok-völgye, Luxur és Karnak templomai, Edfu . Ablak a Világra utazási magazinjában. Tervezed meg nyaralásodat és foglalj akciós áron. A mérhetetlenül gazdag program keretében. Indulás, minden pénteken. Közlekedés, Egyptair menetrend szerinti járataival, nílusi luxushajóval, légkondicionált . Asszuántól 2km-re délre található a Nílus partján.


A sziklafalból kifaragott nagy templom és a Harthornak szentelt kisebb templom messziről teljesen . Ismerjük meg együtt Egyiptom titkait! A PROGRAM BETELT, ÚJ JELENTKEZŐKET NEM FOGADUNK. Kijelentem, hogy a személyes adataimat utazási információ-szolgáltatás, telefonon történő nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatót meghatározott módon, . Fekvése: A szálloda a gízai piramisoktól és a Szfinxtől kb.


AddThis Sharing Buttons. Kiváló utazások világszerte. Az úti beszámoló Egyiptomba csábítja az olvasót, és sok szép látnivalót ígér egy nílusi hajóút keretében.


Utazás: repülővel és hajóval. Kairó-Alexandria autóút .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések