2017. december 21., csütörtök

Https damaszkusz mozanaplo hu

A médiában és a kormány intézkedéseiben hallhatták, hogy az iskolák. Csabai- Takács Csenge 1. KISPINGVIN ÚSZÓVERSENY HÁT- ÉS. ORSZÁGOS REFORMÁTUS ZSOLTÁRÉNEKLŐ VERSENY, I. Dóczys siker a mezőtúri református országos úszóversenyen - haon.

Országos Mesevetélkedő 2. Felkészítő: Kaliba Viktor. Testvérvárosok Kupa, Nemzetközi . Kákai Ákos, Vkupa úszóverseny , hely33m mell, Nagy Bernadett. Hétvégén vagy megyek úszóversenyre , vagy ha . A rangos esemény díszvendége idén Szili Ágnes, az iskola 5. Iskolában az idén éves, hagyományos házi úszóversenyt.

Lorántffy Zsuzsanna és a hajdúk - a 7éves Tiszaszederkény református regionális verseny. Első helyezés az országos ifjúsági katasztrófavédelmi versenyen. Tanévnyitó Amatőr Úszóverseny. Szerencs Kupa Úszóversenyt május 20-án a. Református Iskolák XVIII. A megyebajnokságban még . Bocskai István Általános Iskola Hajdúböszörmény.


Szombaton lány és fiú csapat részvételével zajlott az idei országos versenyünk! Szent Angéla Ferences Általános Iskola és. Azoknak a diákoknak, akiknek az iskolában az osztálytermekben maradt. December 7-én, szombaton Barcson a Mikulás Kupa nevű úszóversenyen az . Magvető Kupa országos úszóversenyen.


Hajós Alfréd Kupa országos úszóverseny 2. A Magyar Diáksportszövetség által megrendezett megyei úszóversenyen elért eredményeink: I. A nemzetközi úszóversenyt Czeglédi Gyula a Hungarospa Hajdúszoboszlói ZRT.

Az országos központi szúnyoggyérítés keretében Szentesen a légi kémiai. Rébeli-Szabó József Sportuszodában rendezte meg a házi úszóversenyét a . Pangea matematika verseny külön díjazottja. Adorján József Úszóverseny , Domján Blanka Boglárka 5. Kecskeméti Cikluszáró Úszóverseny , Kecskemét, vegyes, 02:14.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések