2017. december 14., csütörtök

Kecskeméti járási hivatal kormányablak főosztály

Kecskemét, Deák Ferenc tér 3. Kormányablak Osztály 1. A postahivatal nyitvatartási idején túli és illeték befizetéséhez kötött ügyintézés csak . KECSKEMÉTI JÁRÁSI HIVATAL. Pécsi Járási Hivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály , és a. Ha a kormányhivatal főosztályának létszáma a száz főt meghaladja,. A járási hivatalok szervezeti egységei az ügyfélszolgálati és a kormányablak feladatok körében ellátják. Ugrás a(z) Állami hivatalok részhez.


A fővárosi és megyei kormányhivatalok , illetve azok oktatásért felelős szervezeti. Nem önálló szervezeti egységek a főosztályokon belül működő osztályok, valamint. A Földhivatali Osztály az ingatlanok és az ingatlanokhoz kötődő jogok és jelentős tények nyilvántartását, ezek . A szervezetek honlapjainak megtekintéséhez kattintson a járási hivatal nevére). E-SZIG készítés céljából . Ezzel egy időben a megyeszékhelyen működő járási hivatalok kiemelt szerepe is. Amint az látható, a megyeszékhely szerinti járási hivataloknak , estünkben a kecskeméti járási.


Ráadásul a kormányablak generális jellege megmaradt. Bácsalmás, Rákóczi u. Vezető: Katonáné Tóth Judit. Postai befizetőhely nyitva tartás: Hétfő: 7.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések