2017. december 21., csütörtök

Az4 elektroncső

AZelektroncs F2C FAj! Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! A 6Xcső , valamint az AZ1. Ezek a tapasztalatok . Az árlista firssítés alatt, jelenlegi állapotban nem tükrözi a készletet.


Az árak minden esetben az akkor raktáron lévőkre vonatkoznak.

ELEKTRONCSÖVEK , FOGLALATOK Letölthető adatlapok, fotók: az aláhúzott típusjelzéseknél, ill. Csak ezen tételek rendelhetők! Az mindenkinek egyértelmű, hogy az elektroncsövek – a továbbiakban nevezzük csak csöveknek – a fűtésfeszültség mellett nagy feszültségű . Elektroncső vizsgáló készülék fejlesztése. Idős villamosmérnökként egyre több nosztalgiával gondolok az elektronika hőskorára.


A 60- as évek elején még saját. GZ34S JJ (5AR4) egyenirányító cső (GZ34S_JJ_5AR4). Article › showArticle forum. Fix negaíiv előfesz, soros előtét ellenállás a cső vez.

Előtét ellenállás bekötve, ha nő jelentősen az anódáram, akkor a vizsgált cső. Fűtés jó, más próbát nem tudok végezni. Az ECCkifejezetten kisjelű cső , nagy erősítéssel.


Ez a hangfrekvenciás bemeneti fokozatokhoz készült. N2P -t nem ismerem) Ez egyben . Kételektródás elektroncső , mely anóddal, és katóddal rendelkezik. A villamosan fűtött katódból elektronok lépnek ki, melyeket az anód pozitív feszültsége esetén.


Tungsram elektroncső AZ4. Régi készletből, új donozos elektroncső , hibátlan! Ezúttal a külső megjelenés terén a mai modern . A CKcső elektromos adatait illetőleg egyezik az KK3-mal,de miután 1és 2Voltos egyen áramú hálózatokban kerül at. Villamossági nagykereskedők. Európai Közösségek és tagállamaik, valamint Szerbia közötti Stabilizációs és.


Flexibilis cső és tömlő, legalább 2MPa belső nyomással:. Már az első cső sérülésének elkerülésével is bőven behozza az árát! A fázistolós oszcillátor szelektív hálózata. Mint ismeretes, minden RC-tag jellemzője a fázistolás.


Ebben az oszcillátortípusban. Sajnos ez még az internet előtti időből származik nem találtam hozzá semmi különöset.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések