2017. november 30., csütörtök

Urc22b univerzális távirányító kódok funai

Vettem én egy URC22B távirányitót egy funai tv-hez és nem tudom a kodját nem. Kérdések hasonló témákban: távirányító , Universal. Mi az AKAI és FUNAI tv-k kódja a URC22B távirányítón ? Vagy van valakinek kódtáblázata , ha igen akkor elküldhetné. Ezeket a kódokat a gyártók önkényesen adják meg és minden univerzális távirányítóban más és más.


Sajnos senki nem tudja, hogy a kódok pontosan milyen . Egyébként talált már valaki az interneten kódokat ezekhez a távirányítókhoz ? Az univerzális távirányító segítségével bármilyen típusú set top box-ot irányíthat, ráadásul. Létező kód beütése esetén kialszik a visszajelző. France Telecom 2Funai 016.


Manual Instrucciones Mando Universal URC22B. Az előreprogramozott, univerzális távirányító ideális megoldás. A berendezést működtető kód közvetlenül megad-. A Funai univerzális távirányítót minden esetben új tartós elemmel használja az.


A távirányítókhoz külön használati utasítás nem jár, a tv-hez kapott leírásban . Univerzalis-taviranyito-hasznalati-utmutato docplayer. Egyszerre távirányítót helyettesít Előre programozott kódok kézi. Univerzális TV DVD távirányító , URC TV, DV Video, SAT távirányító wide. Ezzel a távvezérlővel. Automatikus kódkeresési funkció.


Doğrudan Kod Ayarlama. Ez azt jelenti, hogy gombkiosztásban megegyezik a gyári távirányítóval , de nincs rajta . FUNAI LCD-C27BTV távirányító Webáruház, televizió és távszabályzó javítás. UNIVERSAL REMOTE CONTROL CODE LIST FOR UR 12.


How to set universal television remote control TV-139F. Unsubscribe from Play on? Feltöltötte: Play on Urc22b funai - tematy na elektroda. Tárolt változat Oldal lefordítása Tematy o urc22b funai , Pilot uniwersalny URC22B -12D Ritz, Instrukcja. B -do telewizora FUNAI ,prosze także o kod.


Olcsó új eladó és használt Silvercrest tanítható távirányító. Prémium minőségű Olasz gyártmányú utángyártott helyettesítő távirányító , ami az. Funai távirányító Magyarország legnagyobb választékában!


KOD W PILOCIE UNIWERSALNYM.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések