2017. november 20., hétfő

Digitális tolómérő praktiker

Laposfogó - Augusta Germany. Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, professzionális felhasználásra. A pofák tövénél rugós ellentartók . Artexport Művészellátó és Hobbyművész. Kreatív hobby termékek, minőségi, válogatott . Glosbe ingyenes online szótárcsaládjában. Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ minden nyelvén.


Mire használható a laposfogó a scrapbooktechnikában? A laposfogó segítségével rászoríthatod a fém albumsarok-díszt az album sarkára. Móvári raktárkészlet. Antisztatikus fogó szegecselt csapolással, korrózióálló fekete bevonattal, kényelmes, jó fogású nyéllel.


A TOPEX műszerész laposfogó edzett szénacélból készült. Az ergonómikus, csúszásmentes anyaggal bevont markolat biztosítja a kényelmet és a biztonságot a . Kombinált- és laposfogó , Fogók, Kéziszerszámok, Magyarország piacvezető szerszám webshopja l Kedvező árakkal és szállítási feltételekkel. A magyar helyesírás szabályai szerint így írjuk helyesen ezt a szót: laposfogó.


Elektronikai laposfogó. VDE EGYENES LAPOSFOGÓ 170M. VDE HAJLÍTOTT LAPOSFOGÓ 200MM. A fordítás irányát felcserélheted a Fordít gomb melletti Irányváltóval.


Kérlek kapcsold ki oldalunkon. A hosszú fejű LUX-TOOLS laposfogó szerszámacélból kovácsolt, és kétkomponensű műanyag markolattal, valamint lecsúszás elleni védelemmel rendelkezik. Környezeti információk.


RoHS Nem alkalmazható. Az Unior szigetelt VDE szerszámok még a különböző áramkörök feszültség alatt végzett szerelésénél is teljes körű védelmet biztosítanak . Ft-ért kapható a Monper Gyöngybolt Tárolók, fogók kategóriájában. V feszültség alatti használatra minősített. A kiváló minőségű, indukciósan edzett króm-vanádium acél pofák . Stanley FatMax hosszúcsőrű laposfogó 150mm. Számlálók szereléséhez és számlálók blokkolásához, fém alkatrészek nélkül.


Erről a termékről még nem érkezett vélemény. Handy rugós laposfogó gumírozott nyéllel Anyag: Króm-vanádium acél Hossz: 1mm. Lágy csúszásmentes piros-fekete markolattal. Tartó, megfogó és alakító szerszám. Kedvező szállítás, személyes átvétel, háztól-házig garancia, cseregarancia.


KNIPEX kerek laposfogó , 1mm, egyenes, krómozott fej, 2-komponensű markolat Félgömbölyű fogó Vágóéllel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések