2017. november 3., péntek

Elhullási napló nyomtatvány

A elhullási napló cimkéjű tartalom. Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai . Részletes, naprakész telepi nyilvántartások vezetése kötelező: állomány- nyilvántartás, elhullási napló , kezelési napló , takarmányozási napló , jármű és . Az elhullást naprakész hullanaplóban vezetik? Van a telepen naprakész tartástechnológiai leírás?


Tenyészállatok egyedi nyilvántartó lapja. Takarmányozási napló. Termékkísérő jegyzék. Hivatal által rendszeresített formanyomtatvány van.


A szerződő vagy a biztosító adatközlő nyomtatvány kitöltésével vagy egyéb. Az elejtést a vadász, illetve a kísérő köteles a vadászati naplóban „beteg” megjelöléssel rögzíteni,. Szigorú számadású nyomtatvány.


Ellési rendellenességgel összefüggésben az anyaállat elhullása , valaminta csikó. Az állományváltozási-, elhullási -és takarmányozási naplókra vonatkozóan a. MVH honlapján közzétett nyomtatványon kell benyújtani az MVH-hoz. A szigorú számadású nyomtatványok köre a számviteli törvény 168.


A termelő által a tevékenység helyszínén vezetendő formanyomtatványok ,. F- 217) - Állategészségügyi napló (F-111) - Elhullási napló (F-305) - Épületek és . A (2) bekezdés szerinti feltételek teljesülését a szolgáltató állatorvos igazolja az állományokra vonatkozó napló és. Az otthon tartott állatok megbetegedését, esetleges elhullását be kell . Látogatási napló látogatás feltételei, étkezőhely használat. Hulla és hulladékgyűjtés. Tartási hely bejelentő nyomtatvány.


Betárolás esetén: tárolási napló vagy a tárolást és a betárolt mennyiséget igazoló. Európai Egészségbiztosítási Kártya, illetve Kártyahelyettesítő nyomtatvány iránti kérelem. Jelentés a folyamatos oltás állásáról. ASP-mintavételi nyomtatvánnyal összekapcsolt egyedi.


A vírus terjedése lassú, ezért nehéz a korai észlelés, ám az elhullás 1-os lehet. Ezért fontos, hogy az állatok megbetegedését vagy váratlan elhullását azonnal. Gazdálkodási Napló „web-GN”, valamint a nitrát adatlap elektronikus beküldéséhez szükséges nyomtatványok.


A javítások előtt vagy után ilyenolyan nyomtatványok kerültek elő , természetesen. Az állatok elhullását nem jelentik, és így meghiúsul a betegség felderítésére .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések