2017. november 27., hétfő

Db jelentése rp

RP -s = A szabályokat betartó játékosra használt jelző, akivel élmény játszani. DB = Drive By = Járművel való gyilkolás. RP : RolePlay - Annyit tükröz, szerepjáték, úgy kell viselkedne mint a valóéletben. DB : Drive-By - Emberölés járművel.


UnderWord Roleplay Samp Klán. Kezdőlap Roleplay Szabályok. Ezen a szerveren nincs DB ( DriveBy ) : Kocsival ráálni valakire és úgy megöli, vagy . Egy KiS Szabályzat : MG (MetaGaming) Nevén Szólittod A Playert , PK ( PanaszKönyv) Játékosra Való Panasz Tétel , DM (DeathMatch) Ok . Itt található meg a szerver szabályzata, valamint egy kis RP segédlet. Fogalmak: AniAz anim a játék színesebbé tételére szolgál, jóval több dolgot színesebbé . Az RP játékon belül két külön csoportba sorolhatjuk a cselekvések és beszéd módját:. Gta V rp-ben mit jelent az oc meg az ic?


Főbb fogalmak: OOC: Out Of Character - Ez a karaktereden kívül történik. Beszélgetni a b gomb lenyomásával lehet. IC: InCharacter - Ez . Mekkora baromság már hogy vizsgázni kell. Ha valaki nem oda való ki lehet dobni.


A válasz amúgy annyi, hogy hősködés. A legfontosabb az hogy mit jelent az RP : Role Play ami csak annyit jelent hogy szerep játék! RP - Roleplay - Annyit tükröz, szerepjáték, úgy kell viselkedne mint a való életben. DB - Drive-By - Emberölés járművel. Sok játékban megtalálható ez a RolePlay stílus, vagyis szerepjáték.


OutOfCharachter(OOC) = Magyar jelentése : Karakteren kívül. Egyéb stunt(ugrásos,bigjumpos) ölős (DM) szerveren DriveBy( DB ) = Az E,Q gombokkal tudunk . Minden felhasználó köteles az RP szabályainak megfelelő nevet választani. Amennyiben a jelentés elküldését követően nem érkezett válasz, pár perc . Sorolj fel RP szabályt, és a jelentését is kérem! MG: MetaGaming - OOC információ felhasználása IC.


Sound Level ( dB ), Standby: 45. DDeathMatch - Ok nélküli ölés. Power Consumption (W), Sleep mode: 74. There exists a time zone database that describes the boundaries of time . Kapacitás: 1db 100x148mm fotó. Kiszerelés: patron és 1db 100x148mm-es papír egy . Körözött bûnözõ vagy.


Barátod rád ír Skypon hogy ne menj az EQ híd felé mert ellenörzés van. A DB jelentése : Jármûvel való ölés. Tilos a DB azaz a Driver By! Panasonic RP -HV0sztereó fülhallgató.


Az előadoacute;k kouml;zouml;tt db Mystery skin, 2x 9RP eacute;s egy meglepeteacute;s főnyeremeacute;ny keruuml;l kisorsolaacute;sra. Stiebel Eltron LVS RP LVS cső tekercsben ømm m. A Denon PMA modell előtag jelentése pre-main amplifier, és ennek .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések