2017. november 23., csütörtök

Felvi hu szakok

Műszaki képzések Mások ezeket keresték még Összes szak listája - Felvi. Szakleirasok › index. Alapképzésben az alábbi képzési szakok közül választhat. Minden, ami felsőoktatás. Az alapképzési szak megnevezése: magyar (Hungarian).


Mesterképzésben az alábbi képzési szakok közül választhat.

A mesterképzési szak megnevezése: néderlandisztika (Dutch Language and Culture Studies). Felsőoktatási szakképzésben az alábbi képzési szakok közül választhat. Mely szakokra és intézményekbe jelentkeztek a legtöbben?


Az érettségizők vagy az idősebbek vannak többségben a slágerszakokra jelentkezők közül? BUSINESS MARKETING SPECIALISTA. A képzésben műszaki képzési területen legalább alapképzési szakon (korábban főiskolai szintű képzésben) megszerzett oklevéllel rendelkezők vehetnek részt.


Ha jövőre felvételiztek és már kiválasztottátok, milyen szakra jelentkeznétek, akkor. Az egyik legjobb forrás a felvi.

Ingatlanmenedzser szakközgazdász szakirányú továbbképzési szak. A design- és vizuálisművészet-tanár mesterképzési (MA) szakon a jelentkezés. Tájékoztató intézményen belüli szakváltásról , intézményváltásról.


Határon túli jelentkezőknek szóló tájékoztató. ALAPKÉPZÉSBEN MEGHIRDETETT SZAKOK. Megjegyezte: a felvi. Az összes régió közül egyedül . Miért az angol nyelvű Nemzetközi gazdálkodás alapszak ? Felvételi időszakban a felvételi információk a felvi. Utolsó frissítés időpontja.


Nyilvántartott szak azonosítója. A turizmus-menedzsment duális mesterszakot olyan nyitott egyéniségeknek ajánljuk, akik imádnak utazni, szeretnek elmerülni különböző turisztikai vonzerők,. A képesítés megnevezése: Közgazdász, turizmus- vendéglátás alapképzési szakon. Képzési idő: félév . Az agrárszakismeretek felsőfokú oktatása Magyarországon közel kétszáz éves múltra tekint vissza.


A szak kreditértéke: 2kredit. A kor követelményeinek megfelelő, az egyes észak- és . Jól fogod magad érezni a munka során, ha szeretsz információt gyűjteni és kutatni, például szakkönyvekben elmélyülni.

Ha emellett szerete hogy munkádnak . Ha fontos számodra a piacképes szaktudás , a fejlődési lehetőség, akkor köztünk a helyed!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések