2017. november 28., kedd

Közvilágítás hibabejelentés veszprém

Közvilágítás – hibabejelentő űrlap. Kérjük, hogy amennyiben hibás közvilágítási rendszert észlel, az alábbi űrlap segítségével küldje meg . Amennyiben élet- és vagyonvédelmet veszélyeztető hibát észlel, kérjük, hívja hibabejelentés telefonszámunkat vagy használja applikációnkat. Adatvédelmi Tájékoztató szerint kezelje. KÖZVILÁGÍTÁS HIBABEJELENTÉS. Közvetlen hibabejelentő vonal.


Kérjük Ügyfeleinket, az alábbi telefonos elérhetőségeket kizárólag hibabejelentés esetén használják! A lámpatest hiányzik. Több hete nincs közvilágítás itt.


A vonatkozó törvény alapján a közvilágítás biztosítása önkormányzati feladat. Ugyanakkor egy településen belül jellemzően vegyes . A közvilágítás -ellenőrzéseken feltárt hibák mellett a lakosságtól érkező hibabejelentéseket is kezelünk. A KOVIKA közvilágítási. A javítás határidejét rendelet szabályozza.


A karbantartást végző vállalkozó hibabejelentő rendszert működtet. A hibabejelentés során a következő adatokat kell megadnia:. Továbbá nem volt közvilágítás jó néhány napig a Papírgyári úton sem,.


ON Észak-dunántúli Áramszolgáltató Rt. Kéményseprőipari szolgáltatás: SZONDA-P Kft. Veszprém Megyei Kormányhivatal Járási Hivatalai:.


PROBIO, Posta, Vízmű Hibabejelentő , Vízmű DRV. A város most új céggel szerződött a közvilágítás karbantartására – mi . Nyíregyháza közvilágításának üzemeltetését az E. ON a Városüzemeltetési Kht- val kötött. Palánta utcai hibacím javítása a hibabejelentést követő hetedik napon,. Szóba került a közvilágítás problémája és az új kerékpárút.


A polgármester elmondta, ebben az évben eddig 4hibabejelentés érkezett, az . Győr - A közvilágítás hibáinak korábbinál gyorsabb megszüntetését. Ami a lakosokat közvetlenül érinti, az a hibabejelentés telefonszámának . TÖLGYESI JÓZSEF főiskolai docens, MTA VEAB Neveléstudományi Szakbizottság, . Amennyiben közvilágítási hibát észlel, jelentse be a Project Light Hungary Kft. Maraton Lapcsoport Kft. Piac és vásárcsarnok .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések