2017. november 21., kedd

Porlasztócsúcs unix

Márka név: SUPERDIESEL. Minőség: Normál minőség. Garancia: Egy év garancia. Leírás: Delphi cég, mint a diesel üzemanyag befecskendező rendszerekvezető gyártója,.


Cégünk a kelet európai régió legdinamikusabban fejlődő, autóalkatrész disztribútora. Raktárkészletünket Ön saját telephelyeink mellett több mint 10. Autóalkatrész webáruház: Autóalkatrész nagy választékban.


Keressen autójához autóalkatrészeket típus, márkanév vagy alár cikkszám alapján és rendelje meg . BOSCH - elketromos - fék, injektor- dízelalkatrészek, ablaktörlők, gyújtó- izzítógyertyák, lámpák, származás, minőség, garancia, termékek, leírás. A Delphi porlasztócsúcsokat számos gyártó eredeti gyári alkatrészként építi be! Lucas porlasztócsúcsok Delphi csomagolásban kerülnek forgalomba! Cromax autóalkatrész webáruház, autósboltok és autószerviz.


DNOSD293-as csúcsokat dobja gép szerint. Miután kiválasztotta autóját, megmutatjuk a megfelelő CITROËN CJavítókészlet , porlasztócsúcs -alkatrészek listáját az BOSCH kiváló minőségű választékáról, . Ha nagyon kételkedsz, nézz körül mondjuk az unix honlapján a webshop-ba. Miért árulnak hozzá porlasztó csúcsot ha nincs benne?


Kiskunlacháza,Dózsa . A porlasztó kiszereléséhez közel húsz tonna húzóerő kellett. A meghegesztett porlasztót megpróbálták kiszerelni, de csak a fogási pontokat . Dízelrendszerek vizsgálata (EPS). Az egyszerű porlasztó -vizsgáló berendezéstől az ada- goló vizsgáló próbapadig, mellyel a mai modern dízel. Kiszállító, Értékesítő.


Szily Kálmán Kéttannyelvű Műszaki Középiskola. Porlasztó kihúzó hidr. Ellient porlasztó kiszerelő mm diesel befecskendező fogó, chrome vanadium, edzett. Elkezdett ici picit folyni a jeladós porlasztó.


Unix_CikkekLista_Form. Common Rail porlasztó egység. Dísztárcsa EGR szelep. De Dáwi a porlasztócsúcs ha mondjuk csak hugyozik, mit kell vele.


Pro-tec LPG-benzin üzemanyagrendszer-tisztító adalék, 375ml Hatásosan eltávolítja a gyantás lerakódásokat az egész égéstérből (Keep Clean hatás). Ha a porlasztó csúcs apró furatainak egy része már nagyobbak a kelleténél, egy része pedig dugult, beégett akkor is. Ma vettem a UNIX -nál egy kis kék Spurit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések