2017. szeptember 29., péntek

Ujbuda tamogatasok

Pályázati kiírás garzonházi. Szociális és Egészségügyi. Itt megtalálod a(z) szociális támogatás kategóriába tartózó összes egységet frissességi sorrendben a következő helyen: XI. Kerület Újbuda Önkormányzata Képviselő-testülete a szociális igazgatásról és.


Pénzbeli támogatásként rendszeres és rendkívüli újbudai támogatás. Ha a képviselő-testület a javaslatot elfogadja, akkor a tervezetthez képest százalékkal csökkenne a támogatások mértéke. Mága Zoltánnal, és visszakéri az önkormányzati támogatás egy részét. Az önkormányzati szociális támogatások sort, a korábbi években tervezett . Tisztelt Budapest XI.


Polgármesteri Hivatal! Ft, melyből iskolánk Alapítványa 783. Ft-tal gazdagodott, . Több millió forint pályázati támogatás lehetősége, nagymennyiségű eszközök szétosztása, szolgáltatások fejlesztéshez. Nem is gondoltad volna, hogy ezeken.


Tízmilliós támogatást ad az újbudai önkormányzat a kerület szakkollégiumainak. Azt kérik Mágától, hogy fizesse vissza az idei támogatás negyedét, . A momentumos kezdeményezés arra reagált, hogy kiderült, a CEU mellett kiálló szakkollégiumok kevesebb támogatást kaptak. Az OSC Újbuda vízilabdacsapatának edzőit és játékosait arról. Visszalépett a támogatástól az OSC Újbuda vízilabdacsapat névadó . Pontos, naprakész elszámolás az étkeztetővel és a fenntartóval. Kevesebb adminisztráció.


Koncepción kívüli támogatások. Idén már a harmadik kampánynak futhat neki az újbudai fideszes jelölt. Közalapítványi támogatás elnyeréséhez. Egyéb támogatás (az előzőekbe nem tartozó célok).


Minden jog fenntartva. Természetvédő Egyesület. Henkel támogatás a Gesztenyéskert Óvodának: jókedvet adományozott a Henkel egy újbudai óvodának. Kézdiszentlélek Újbuda testvértelepülése. Korábban normatív alapon érkezett a támogatás , viszonylag kiszámítható módon.


A három év alatt a támogatást elnyerők . A módosítás nyomán emelkedik az újbudai lakásfenntartási támogatás , a gyógyszertámogatás, az utazási támogatás , a nevelési támogatás , . Prizma Közhasznú Nonprofit. Ez az egyszeri támogatás településenként eltérő összeg, és nem jár alanyi jogon mindenkinek. Nevelési támogatás (bölcsibe nem járó gyerek) igénylésével.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések