2017. szeptember 28., csütörtök

Fiat ducato olajnyomás lámpa villog

De most meg indulás után villog az olajnyomás lámpa. Mivel a Fiat tagad minden hibát,itt lehet jogi segítséget kérni. További találatok a(z) forum. Tanácsok - Villog az olajlámpa - Totalcar totalcar.


Mostanában kétszer is előfordult, hogy menet közben az olajnyomáslámpa villog. Az olaj jelző lámpa nem csak azt jelzi hogy van-e benne olaj hanem azt is hogy van-e olajnyomás. Valószínű hogy csak érintkezési hiba, . Fiat ducato műszerfal-megnevezések. Ez egy vészhelyzeti olajnyomás lámpa. Amikor a riasztás be van kapcsolva, mindkét fény villog.


Olajnyomás lámpám beindítás után el kezd villogni , majd rögtön utána világít, majd ahogy melegszik a motor, már csak villog és utána elalszik. Az olajnyomás eltűnése a motor létét veszélyezteti. Hidegen villog és gyenge bár ha melegszik 06. Olasz autó topik ( Fiat , Lancia, Alfa) - IT café Fórum. Most az új olajjal is előjött az olajnyomás lámpa , elég dimbes dombos úton , többször be be villant majd eltűnt, majd egyszer csak.


Ha nincs gyújtás az autón, a közèpkonzol villog. Elkezdett világítani a nincs olajnyomás visszajelző lámpa. Kiderult elromlott az olajszivattyu. Mennyire karosodhatot a motor? Hogy menet közben van hogy kigyullad az olaj lámpa elkezd villogni és sipol.


Igen mérni kell egy olajnyomást lehetõleg mechanikus órával. Alacsony az olajnyomás a motorban - Xado xado. Meghatározható az olajnyomás -jelző lámpa villogásából vagy folyamatos égéséből különösen, ha a motor teljesen felmelegedett. Hiányzó: Fiat ‎ Ducato Ha ilyet ír ki az autó jobb ha félreállsz!


A visszajelző lámpák harmadik kategóriáját a figyelmeztető jelzések alkotják. Ha azt tapasztalo hogy a jelzés villog , állj félre és állítsd le az autó. A kenésre érzékeny Fiat motor nem maradt adós a büntetéssel: megkopott. A műszerfali, olajnyomás meglétét visszajelző lámpa csak akkor izzik fel a motor . Paltó villog , lámpa olajcsere rossz, kézifék.


Mi a teendő, ha felvillan egy lámpa a műszerfalon? Miért világít az egyik pirosan, a másik .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések