2017. szeptember 28., csütörtök

Letojt tyúk eladó szabolcsban

Tyúkok , kacsák, ludak, pulykák, galambok és egyéb baromfik az ország egész területén. Szabolcs -Szatmár-Bereg , Nyíregyháza. A képeken látható állományból tyúk illetve törpe japán tojás eladó.


Mennyi a tyúk ára használtan? Liba tojás, kacsa tojás, tyúk tojás és nagyszemű tarka bab eladó. Vörös tojó Tyúk Súly:-kg Kor:év Ár db ára vonatkozik A mai naptól RENDELÉST fel veszünk! Faj kakas db kapcás eladó vagy cserélhető nagy testű tyúkra Az ár darab ár. Eladó szárnyasok - növény, állat apró az aprohirdetes.


Tyúk , kacsa, lú pulyka, galamb és egyéb baromfi hirdetések. Tojó Tyúk Házhozszálítással - Eladó - Bükkaranyos - Apróhirdetés. Letojt tojótyúk - apro. Családi gazdaságunk több mint éve foglalkozik baromfitenyésztéssel és keltetéssel.


Már éve csak BÁBOLNAI TETRA-H szülőpárunk van: melynek a . Olcsó új eladó és használt Tyukok eladok olcson. BÁRÁNYOK, angol (suffolk), német húsmerinók kedvező áron eladók. Utánfutó jármű pótkocsi, eladó utánfutó pótkocsi, pótkocsi fékes utánfutó,.


Szerintem most fajtajellegesebbek a tyúkok , viszont a kakas az nem. Ez minden esetben működik, s még korrektebbek is az eladók mivel azt hiszik honfitársukat szolgálják ki. A nagykátai címen csak letojt tyúkok vannak.


NAPOSCSIBE , rendelhetö , ELADÓ -Napos , csirke , Broiler, Baromfi,Elönevelt csirke, Fehér. Az új üzem körülbelül millió csirke- és tyúkállomány éves baromfitrágya- termelését fogja kezelni, a kapacitás a későbbiekben évi 1ezer . ELŐHÜTÖTT BAROMFI TERMÉKEK - oldal elejére.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések