2017. szeptember 6., szerda

Restore adalék

Ha egy benzin oktánszáma 98-as, annak a kompressziótűrő képessége. A tetraetil ólom kopogásgátló és oktánszám növelő hatását Thomas . Az ETBE leggyakrabban a Magyarországon is használt hagyományos oktánszán - növelő , az MTBE (metil-tercier-butil-éter) kiváltására szolgál. A kompressziónövelést ma már ólom nélkül más adalékokkal tudják a. Az ólompótló adalék abban az átmeneti korban volt forgalomban, . Sok oktánszám növelő adalékkal ezen lehet javítani, de ezeknek az ára . A tüzelőanyag kompressziótűrésének legfőbb mutatója az oktánszám (OZ).


Ennek elkerülése érdekében a benzinhez antioxidáns adalékot , illetve injektortisztító. Az emelt oktánszámú benzinnek teljesítménynövelő hatása lehet , . Valószínűleg, az autó olajában volt valami adalék , ami füstölésgátló és kompresszió növelő volt. Egy blokk csere kinéz az autónak most.


A hatékonyságnövelés egyik lehetősége a kenőolajak. DLC-bevonattal ellátott kompressziógyűrű próbatestet használtam. A Xado ugyanakkor hangsúlyozza, hogy a Revitalizant nem adalék , azaz nem befolyásolja az olaj.


Mint pl ezek a kompresszió növelő mézek. A Spuri nevű adalékot egy 4ezret futott TDI Octaviába töltöttük , és megmértük. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó . Gázolajnál kompressziótűrést növelni érdekes koncepció. Autó adalékok melyek védőréteget képeznek a mozgó alkatrészeken és csökkentik azok kopását. XADO Stage motor kezelő adalék.


Az adalékok használatával javul az autó teljesítménye,. A Stage Revitalizáló harmadik generációs formula, mely alkalmas a motorok lépcsőben történő kezelésére. A viszkozitást növelő összetevő csökkenti a motorolajfogyasztást, növeli a motor.


A tisztítás eredménye biztosítja a kompresszió jelentős tökéletesedését. MOTOR DOCTOR Kompresszió növelő motorolaj adalék 3ml-es kiszerelésben. Motorolaj nyomás és kompresszió növelésre , valamint motorolaj fogyasztás . SCT Motor Doctor adalék (3ml) több kiszerelésben is az olajshop. Akciós motorolajok a legjobb áron.


Az oktánszám, kompressziótűrés , a benzin nyomástűrésére, illetve. Hengerenként nő és azonossá válik a kompresszió , zökkenőmentessé a . Motorok belső kezelésére szolgáló úgymond gyógyító adalékok , mely vagy. Silver Hook teljesítmény növelő motorolajadalékTeljesítmény növelő. Csökkentse üzemanyag költségeit akár -al MOTORPLUSZ olajadalék segítségével. RÁBA-MAN motor kompresszió -változása a MOTORPLUSZ-B-D kezelés hatására.


A MOTORPLUSZ-B-D motorteljesítmény növelő hatása.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések