2017. szeptember 15., péntek

Balesetek ma 47es

Baleset történt a - es főúton Vásárhelynél – teljes az útzár. Aláírták: akár már a jövő héten elkezdődhet a keleti elkerülő építése . Megszűnt az útlezárás a - es számú főúton. Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság. Cimkék: baleset , - es főút, Derecske, felborult, kerítés.


Teljes útzár Berettyóújfalunál. Személyautó, mezőgazdasági vontató és kamion ütközött vasárnap kora este a - es főútvonalon Tépe és Berettyóújfalu . Mol: már a héten befejeződhet a munka a - es út mentén. Két autó és egy kamion ütközött össze a - es főúton.


Halálos baleset a - es főúton. Befejeződött a helyszíni szemle a - es számú főúton Székkutas és Orosháza között, ahol korábban halálos baleset történt. Sertéseket szállító kamion borult fel. Már megindult a forgalom a - es úton. Az éjszakai baleset után reggelre . Közúti közlekedési baleset történt a - es számú főút 8. Mikepércs külterületén január 10-én óra perc körül.


Személyi sérüléses baleset történt a - es számú főút 216-os kilométerszelvényében, Algyő és Szeged között. Egy személyautó és egy. A rendelkezésre álló adatok . Pénteken délelőtt a - es főút 136-os kilométerénél egy jármű letért az úttestről. Csorvás és Orosháza között történt a baleset , a 157-es kilométerszelvénynél.


Balesetben meghalt egy kamionsofőr csütörtökön Zalában, a éves férfi a. A 8-as kilométerszelvénynél egy személygépkocsi fának csapódott, a fél útpályát . Mint ismert, a hét közepén egy mentőautó és egy autó üközött össze Budapest 14. Egressy út és Miskolci utca kereszteződésében. Békés megyében, a - es főút Mezőberény és Köröstarcsa közötti szakaszán,. A balesetben ketten könnyebben megsérültek.


Súlyos baleset , teljes útzár a 47-esen Zsáka és Furta között. Az M3-as autópályán, Vásárosnamény felé a 15-ös km-nél egy személyautó és egy autóbusz karambolozott. Az M0-s csomópont közelében a sérült járművek a. Hajdú-Bihar baleset , karambol Sáránd - es főút.


Már át is estünk a koronavírus-fertőzésen? Magyarországra, legközelebb kedden tart. Hódmezővásárhely mellett, a - es főúton.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések