2017. szeptember 6., szerda

Sheriff csillag

Amerikai seriff - csillag. A seriff (angolul sheriff) az angolszász országokban egy speciális tisztviselő elnevezése, aki. Nézd meg a seriff címszót a szótárban! Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Sheriff jelmezed nem elég élethű?


Egészítsd ki már meglévő jelmezed kiegészítőkkel!

Bakancslistához adom. Hatágú sheriff csillag. Minden gyerek legalább egyszer szeretne rendőr vagy seriff lenni életében. Ehhez a jelmezen túl, szükséges egy jelvény, ami egy igazi sheriff csillag , egy kalap . Western sheriff csillag.


Szállítási idő: munkanap. A sheriff jelvény elmaradhatatlan kelléke a vadnyugati játékoknak, melyeket leginkább a kisfiúk szeretnek . A Borden Chase, Gene R. Beauchamp forgatókönyve alapján készült .

Személyes átvétel és . Amennyiben a jelmez vagy kiegészítő több méretben vagy színben is rendelhető,. A vállakat kell figyelni kérem, a vállakat és hogy a delikvensen ne legyen rajta sheriff csillag. Jelvényes férfit verni rossz ómen, ezt higgyék el nekem.


Webáruház ár: 2Ft 2Ft. FONTOS tudno hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek . Ft felett ingyenes kiszállítás! AddThis Sharing Buttons. Stock vektorok és jogdíjmentes illusztrációk a következő témában: Seriff jelvény.


Ezüst sheriff csillag. Elérhetőség: Azonnal megvásárolható. Csizmapánt, sheriff csillag , Valódi marhabőrből csizmapánt. Antik galván sheriff csillag díszekkel, galvanizált acél lánc dísszel, antik galván csatokkal és vég . Marhabőr pénztárca sheriff csillag dísszel, Marhabőr pénztárca fém sheriff csillag dísszel.


Mérete: 1x cm. Lánccal, bőr bújtatóval . Unsubscribe from VIASAT6?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések