2017. szeptember 15., péntek

Króm autószőnyeg

Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. Króm színű, fémhatású rácsos gumiszőnyeg. Védi a padlót a nedvességtől és a . Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


Króm autószőnyeg

Bármennyire is vigyázol, az őszi esőzések idején elkerülhetetlen autód koszolódása. A padlókárpit és a szőnyeg. PVC autószőnyeg szett, króm színben, karbon mintával.


Autószőnyeg szett szoft szürke 4db-os szett. A db-os garnitúra, db első és db hátsó szőnyeget tartalmaz. Anyaga gumi, alumínium lemez hatású borítással.


Króm autószőnyeg

Válaszd webáruházunk UNIVERZÁLIS GUMISZŐNYEG KÉSZLET KRÓM HATÁSÚ termékét, hiszen már 5. Ft -os kedvező áron online megrendelhető. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó . Kategóriák: - FELSZERELÉS . AUTÓSZŐNYEG DB KRÓM -KARBON PVC. Króm autószőnyeg garnitúra (db-os szett). Sötétkék és króm színű univerzális sebváltógomb.


KIPUFOGÓVÉG KRÓM OVÁL VASTAG. Autóalkatrészekkel,autófelszerelésekkel kiegészítőkkel. AZ-MT 3D ezüst matrica. Kuplung főhenger javító . Univerzálisan használható autókhoz, lakásban,. Méretpontos autószőnyeg VOLKSWAGEN Golf IV Hatchback (1J1) 1. Javítja a vezetési komfortot, megakadályozza a kéz csúszását, gátolja a kormány gyári burkolatának kopását.


Padlószőnyeg készlet WALSER elöl és hátul, Gumi, Mennyiség: króm. Petex, Rezaw-Plast, Rensi, Rigum, Rikaz. Győr-Moson-Sopron , Mórichida. ALU DESIGN GUMISZŐNYEG Króm hatású.


Prémium bőr autószőnyeg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések