2017. szeptember 22., péntek

Elfelejtett jelszó facebook

Elfelejtetted a fiókodat? Találd meg a fiókodat. Kérjük, a fiókod megkereséséhez add meg az. Próbálj meg másik e-mail-címmel vagy telefonszámmal . Ha új jelszót kértél, de nem kaptad meg az erre szolgáló e-mailt: 1.

Instagram alkalmazást. Nos a problémám az lenne, hogy elfelejtettem a régi facebook -om jelszavát. Ma be akartam lépni a facebookba, de az fogadott, hogy tegnap 14.


Ebben a videóban azt nézzük meg, hogy mit kell tenne ha. Bejegyzésünkben segítünk a beállításokban és extra tippeket is adunk. Előfordul, hogy elfelejtjük, vagy félregépeljük jelszavunkat bejelentkezéskor.


Mindezt biztonságosan megtehetjük a „Bizalmi kapcsolatok” menüpont alkalmazásával.

Közösség › Általános forum. Lenne egy régi fb profil, amit törölni kellene. Viszont aki csinálta még éve, elfelejtette az e-mailt, valamint a jelszót is.


Ha nem emlékszel a jelszavadra, visszaállíthatod. Keresd fel a pinterest. A Jelszó mellett kattints vagy koppints a Frissítés lehetőségre. Az elfogadáshoz kattintson a Mentés gombra.


A menteni kívánt jelszó. Nincs több elfelejtett jelszó ! Ismerje meg, hogyan állíthatja vissza elfelejtett jelszavát , vagy hogyan módosíthatja meglévő jelszavát. Van egy kevéssé ismert fogás a feltört, vagy az elvesztett, elfelejtett jelszó pótlására. A Firefox Jelszókezelője biztonságosan tárolja a weboldalakhoz való hozzáféréskor használt. Amikor megad egy felhasználónevet és jelszót , amit még nem mentett el a weboldalhoz, a Firefox.


Mivel rendszerünk titkosítva tárolja a felhasználók jelszavait, nem tudjuk megadni az elfelejtett jelszavát. Kérjük adja meg e-mail címét, és generálunk Önnek . Egy rövid folyamattal lehetősége van új jelszót kérni a személyazonossága megerősítése után.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ a Messengerben elérhető üzenetküldési . Felraktam az ubuntut, nem tetszik hogy állandóan kér jelszót , nem kell az. Meg kell adni a jelszót és egy ellenőrző képen látható karaktereket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések