2017. szeptember 28., csütörtök

Ck fogalma rp

Kommunikációt elősegítő szavak, fogalmak : Ezen szavak segíthetik az. RP = Role Play = Szerepjáték. RP -s = A szabályokat betartó játékosra használt jelző, akivel élmény játszani.


A character kill, röviden CK annyit jelent, hogy valaki az eddig. CK , hisz lecsuknak RP -ből évre.

Fogalmak és kommunikációban használatos szavak. Ezzel kapcsolatban nincs jogod befejezni az RP -t, húzni az időt saját. Engedélyezett a leader CK , minimum egy alleadernek és a frakció több mint . A CK , or Character Kill, is when your Role-Play Character is killed or maimed or incapacitated in some way. Karakter megölés, a CK RP megölés. RP : RolePlay - Annyit tükröz, szerepjáték, úgy kell viselkedne mint a valóéletben.


IRL ( In Real Life ) - A való életben. IG ( In Game ) - A játékban.

RP ( Role Play ) fogalma : Szerep játék: Saját szabályokkal törekszünk. Az In-character a szerepen belüli tevékenységeket, történéseket és szituációkat jelenti. Ide tartozik a voice chat használata is. Itt található meg a szerver szabályzata, valamint egy kis RP segédlet.


A karakternek RP hűnek kell lennie, a lenti Szabályoknak megfelelően. Megmutatkozik a vezetésben, a . Bírósági követelések, nyomozás, eljárás van ellened. RP - Roleplay - Annyit tükröz, szerepjáték, úgy kell viselkedne mint a való életben. IG - In-Game, játékon.


CK - Characterkill, avagy kivégzés. TGF - Tagfelvétel, pl egy . ROLEPLAY STÍLUSOK, VISELKEDÉS, ROLEPLAY MEGSZAKÍTÁSA, OOC. POWERGAMING FOGALMA A SZERVEREN, VEREKEDÉS, . Más néven kreatin-kináz, amely egy enzim és a sejtek energiatermeléséért felel.


Több helyen is előfordul a szervezetben, és jelölése is e . A RolePlay mint szó sokaknak ismerős, hisz a jelentése a valóság. Említettük fent, hogy kimaxoltuk a valóságszerű szerepjáték fogalmát.

A CK nem végezhető Sniper-rel, illetve semmi egyéb módon, mellyel nem találkozik a kivégző és az, akit kivégeznek, ha nincs személyes .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések