2020. január 10., péntek

Trixie védőhuzat

Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. Trixie védőhuzat autó csomagtartóba. Mérete: x m. Megvédi a csomagtartót a szennyeződésektől és szőrtől.


Az autó csomagtartójában használható oldalfalas védőhuzat - csomagtértakaró - kutya szállításához.

Nagyon jól használható kombi autók csomagterében. Fekete színű védőhuzat a csomagtér tisztántartásához. Tépőzárral és textil szalaggal lehet rögzíteni, ezek csúszásmentesek, így a védőhuzat.


Látogasson el weboldalunkra és rendeljen online! Autós csomagtartóba való védőhuzat , vízhatlan, csúszásgátló anyagból. Magas oldalfala megvédi a teljes csomagteret. A lökhárítóra külön lehajtható rész .

Szállítási idő: munkanap. Véd a piszoktól és a kutyaszőrtől. A tépzős megakadályozza, hogy a huzat . Az egyik oldalán erős nylon, a másikon pamutszövet. Könnyen ki- és behelyezhető.


Védőhuzat csomagtartóba biztonságos, kényelmes kutyaszállításhoz. Tartós, könnyen tisztítható . Ft-os kedvező áron online . A nejlon anyagból készült huzat víztaszító hatású. Rendkívül erős, vízhatlan, nylon anyagból készült, enyhén párnázott védőhuzat. Használatával megelőzhető, hogy autónkba bármilyen szennyeződés vagy szőr. Vízhatlan anyagból készült speciális ülésvédő huzat, amely meggátolja, . TRIXIE VÉDÖHUZAT AUTÓBA NYLON 3M.


A trixie által forgalmazott magas színvonalú, megbízható termék. Hobbi állatok részére.

A csomagtartóban utazó kutyák esetén ideális megoldás. Tépőzáras szíjaival könnyen és gyorsan felszerelhető, megfelelően . A védőhuzat egy olyan kihúzható takaró, melyet az ülésekre kell helyezni, és a . Kutyák szállítása során hasznos ez a nylon védőhuzat , melyet az autó csomagtartójába rögzítve az autókárpit tiszta marad. Ennek a terméknek a vásárlásával 3Pont gyűjthető! Csúszásgátlós, könnyen . Praktikus és nélkülözhetetlen kiegészítő a biztonságos és tiszta szállításhoz. Kiegészítő felszerelés házi kedvencek részére.


Anyaga: az állat szempontjából biztonságos anyagból készült (gumi, műanyag, fa, fém vagy nylon).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések