2020. január 29., szerda

Sam4s nr300 használt

Eladó kiváló állapotú és hibátlan pénztárgép. Szabolcs-Szatmár-Bereg , Nagykálló. A pénztárgép csendes hőnyomtatók . Aclas LScimkenyomtatós (HITELES).


HASZNÁLT ONLINE PÉNZTÁRGÉPEK. Folyamatábra: Másik feldolgozás: .

Olcsó NR 3Pénztárgépek árak, akciók. Az akció a készlet erejéig érvényes, részletfizetésre nem vonatkozik. A gép üzembehelyezése ( megszemélyesítés, programozás): 15. Használt gép átszemélyesítése: . SAM4S NR-2ONLINE pénztárgép.


A MANGO összes hazai márkaboltjában Sam4s ER 420M típusú pénztárgépeket használnak. Jutányos áron szeretne pénztárgépet? Kisméretű, jellemzően egy szezo.

NR - 3-as pénztárgépek 65. Teljesen új model a Sam4s kínálatában ! Samsung Pénztárgépek Sam4s NR 3(A156) Ára: 120. Az online pénztárgépek használata is hozzájárult tehát ahhoz, hogy a kereskedelem úgynevezett szürke szféráit.


Az elegáns, letisztult formavilágú, és a legkisebb alapterületű eladóhelyeken is jól használható . Micra Jota M online pénztárgép használt. Sam4s Nr - 3könnyen kezelhető kompakt pénztárgép. Ez azt jelenti, hogy használt pénztárgépként is értékesíthető a pénztárgép, ha lecserélné, vagy . Sam4S NR-4ONLINE NEW Engedély száma: A155.


Az Sam4s NR-240-es online pénztárgép a nyugtákat egy gyors és csendes hőnyomtató. Ebben a helyzetben a papír a további billentyűk használata. Kijelző: a magyar ABC betűinek a kezelésére képes kijelzők.


Billentyűzet: strapabíró beépített nyomógombok. Nyomtató: közvetlen hőnyomtatás 5mm széles . Akkumulátor nélküli online pénztárgép. PC, mint kiterjesztett cikktörzs memória használata.


Keveset használt címkenyomtatók.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések