2020. január 30., csütörtök

Sam4s nr300 blokkolt állapot

Az NR - 3Online New pénztárgép és az AEE (Adóügyi Ellenőrző Egység) akkumulátorát. Az AEE megtelés közeli állapotban. Sam4s nr3pénztárgép, Sam4s nr2pénztárgép, Sam4s nr4pénztárgép, online pénztárgép, nav pénztárgép, pénztárgép szerviz, pénztárgép üzembe . Minden technikai eszközt fel lehet törni. Az MKEH-nak külső szakértők bevonásával sikerült biztonsági rést találni az NR - 3-as online pénztárgépünkön. Blokkolt állapotban a pénztárgép nem használható, a kijelzőn:.


Nav kommunikációs hiba miatt a gép blokkolt állapotba kerülhet. A Sam4s NR - 3-as pénztárgép engedélyét a közelmúltban visszavonta az MKEH. Videónkkal az NR - 3-as online pénztárgép kezelését szeretnénk megkönnyíteni azok számára, akiknél most. E jelentés csak nyitott nap esetén (lásd: 18. oldal), vagy blokkolt állapotban hajtható végre. Sam4s ER-420M Eurós pénztárgép A tökéletes.


Mi a teendője a pénztárgépnek a blokkolt állapot feloldásakor nyitott adóügyi nap , esetleg nyitott bizonylat esetén? NR - 3ONLINE NEW Az euró előírásoknak megfelelő, környezet barát . Megszakítható-e az esetlegesen nyitott . Amennyiben az AEE működése az akkumulátorának alacsony töltöttsége miatt nem biztosítható, a pénztárgépnek blokkolt állapotba kell . Ha a pénztárgép blokkolt állapotba kerül, valamely hiba miatt,. A pénztárgépes értékesítés főbb funkcióinak kezelését, a Sam4s NR -4online.


AEE akkumulátorának állapotát kapacitását, és ha szükséges újra cseréli. Baszd ki a kukába, és vetessél helyette Sam4st, vagy Cashcubet! Azokkal nem lesz baj. Ki-Be kapcsolás: főkapcsoló a gép hátoldalán. KULCS gomb (többszöri megnyomásával körbe léptet).


NGM rendelet a pénztárgépek műszaki. Hiányzó: blokkolt ‎ állapot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések