2020. január 30., csütörtök

Orosz elektroncső katalógus

Kezdem a Szvetlánával, amely ma is gyárt elektroncsöveket leginkább a HIFI. Megjegyzés: Az orosz elektronikai gyárak jelőléseiről, a városaikról van egy lista. Orosz csövek: Az első.


Hangfrekvenciás erősítőkben. A közismert ECCorosz változata, eltérő fűtés-kivezetéssel. A legtöbb elektroncső elektromosan fűtött katóddal rendelkezik. A forró katódból elektronok lépnek ki (ez a termikus elektronemisszió) és ha az . Elektroncső – Ham. TAD Premium válogatott elektroncső gitár erősítőbe, hi-fi erősítőbe és stúdió berendezésekbe, elektroncsöves effekt pedálokba.


Ha a feszültség különbség egy bizonyos érték alá csökken ( katalógus adat). Van még egy orosz helyettesítő is amit még olcsóbban is meg kapsz én pl . Reprintben nekem is vannak Csodák, meg elektroncső katalógusok. Az elektroncső katalógust szemlélve a különb- ség minimális.


Az EFamerikai változata a 6CJvolt. Az EForosz megfelelője a 6Ж32П, la-. Külföldön vásárolnál vagy adnál el? Ez katalógus szerint fűthető 3V és 5V-al is. Ennek ellenére az erősítőmben már 7db orosz (katonai?) 6D22S . Természetesen azonnal beazonosítjuk: Na orosz cső nem szerepel a kapcsolási rajzon.


A СГ4С cső valóban gázos, azonban a katalógus szerint egy gáztöltésű stabilizátor cső. Kiemelkedő minőségű lineáris tápegység. AXelőfokcső, kidolgozott hangzás, orosz gyártmány, strapabíró, hosszú élettartam, kiváló ár. Zil 1alkatrész katalógust keresek, csak könyv formátum érdekel, pdf nem. ELADÓ OROSZ ELEKTRONCSŐ GARNITÚRÁK KATONAI JÁRMŰVEK TASZT . Magyar szavak orosz jelentése.


Sajnos az elektroncsõ paraméterei az élettartama alatt folyamatosan változik. Katalógus szerint a VYmax 20mA katódárammal terhelhető. R-4meg hasonló katonai lomok orosz csövei olcsón megvehetők, . A TAD Európa legnagyobb elektroncső válogató és kereskedő cége. Az EL84-R típus az orosz Sovtek gyár terméke.


A katalógus az Akadémiai Könyvtár Kézirattára és Régi Könyv-Gyűjteménye. Adalékok az orosz nyelv nemzetközi. Leírás: az ár párra vonatkozik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések