2020. január 27., hétfő

Szte átsorolási szabályzat 2019

A tanulmányi teljesítmény alapú átsorolás rendje az SZTE -n. Az általánostól eltérő részletszabályok vonatkoznak az alábbi. Kérem, vegye figyelembe, hogy az SZTE tanulmányi és vizsgaszabályzata 10.


A nyári teljesítményalapú átsorolás rendje az SZTE -n. Vizsgaszabályzat (TVSZ) tanulmányi teljesítmény alapú átsorolásról szóló 6. Mit jelent az átsorolás ? Az EHÖK TTSZ az átsorolással kapcsolatos leggyakoribb hallgatói kérdésekre válaszol. Alapesetben nem, hiszen az Átsorolási Szabályzat szerint az utolsó két félévben elért teljesítményed alapján sorolhatnak át. SZTE EHÖK Honlap Minden jog fentartva. Az SZTE a hallgatók bevonásával fejleszti a tantervet – írták.


Majdnem ezer hallgatótársát fenyegeti az átsorolási szabályzat módosítása – aggódik egy egyetemista. A korábbi feltételek változnak, így . Szabályzat az SZTE hallgatói által fizetendő díjakról és térítésekről, valamint a részükre. Gyakori kérdések a témában. Erre a vizsgaszabályzat nem ad lehetőséget, a tantárgyakat a mintatanterv szerinti előfeltételi rend.


A hatályos Tanulmányi és Vizsga Szabályzat (TVSZ) alapján. Az átsorolás kreditalapú feltételét a TJSZ tartalmazza. Fontos információk tanegységfelvételről, bejelentkezésről, fizetési határidőkről és az átsorolás kérdéséről.


A HTJSZ felülvizsgálatát a szabályzat alkalmazása során szerzett gyakorlati tapasztalatok. A költségtérítéses, illetve önköltséges képzésre történő átsorolás esetei. Ugye jövhéten lesz az átsorolás , de már tiszta ideg vagyok.


Szegedi Tudományegyetem. A szabályzat szerint ha megkapom akkor -ot elengednének. CommonControls › SaveFileDialog neptun3r. Hirdetmények doktori.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések