2020. január 23., csütörtök

Tb és bérügyintéző tanfolyam keszthely

A szakmai képzés országosan elérhető távoktatásban, kedvező áron, részletfizetéssel. Sportoktató (sportág megjelöléssel). Tekintse meg az elérhető képzéseink. Itt a lehetőség, hogy Te is bebiztosítsd a helyed még az OKJ változás előtt! OKTÁV, képzés, tanfolyam , felnőttképzés, szakképzés.


Bérügyintéző OKJ-s tanfolyam. Bérszámfejtő, tb - és munkaügyi ügyintéző. TB és bérügyintéző , Vállalkozási mérlegképes könyvelő. Keszthely , Zala megye.


Bér-és tb ügyintéző Creative Solution International Kft. Társadalombiztosítási ügyintéző tanfolyam. OKJ Képzések, Tanfolyamok Listája. Felnőttképzési kereső.


Pannon Egyetem Georgikon Kar képzései a MOT. Nézd meg, milyen tanfolyamokat kínál ez az oktatási intézmény. Nem tudjuk, hogy indul-e a képzés, de nézd meg egy másik tanfolyamkereső oldalon: Kattints ide és keress az OKJ képzések, tanfolyamok.


D kategória-autóbuszvezető. Ingyenes, gyors és kényelmes. Szakképzési tanfolyamok –. Egy hónappal ezelőtt . Kategória: Közoktatás, tanfolyamok Speciális tanfolyamok , válasz. Riportok és kimutatások készítése; Tanfolyamok és rendezvények szervezésében való részvétel.


A tanfolyam helyszíne: Saldo Zrt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések