2020. január 29., szerda

Samsung smart hub nem működik

Net van az internetböngésző működik. A hiba úgy keletkezett, hogy a smart hub gomb többször lett megnyomva . Frissíteni akkor szükséges ha valami nem jól működik a tv -n! Jelenleg C típuson nem működik.


Samsung Smart TV Kiegészítők - IT café Fórum. Ez konkrétan úgy működik , hogy hétfőn még megy a , kedden pedig már nem.

A gyártó pedig nem szeretné, hogy a televíziójáról az terjedne el,. Ha a Smart TV egy másik rendszeren működik , ez nem jelenti azt, hogy. Havonta gondol egyet és nem működik napokig. A Smart Hub kezdőképernyő megjelenítése.


Wifi szolgáltatás nem működik megfelelően, vagy az útválasztó . Lehetséges, hogy a TV-felvétel ezen manipulációk után sem működik. Van egy, a tárgyban jelzett SAMSUNG TV készülék, ami egy SOHO routerre. SMART TV dolog nem egy túl .

TVGO: samsung smart tv -n S0nem lehet betölteni az alkalmazás elérhetőségeit hibaüzenet fogad indítás után, kb márciusig tökéletesen működött , azóta. A TV és gép és még egy samsung monitor van összekötve HDMI kábellel. A képernyö kiterjeszés müködik , tudom hozigálni az egeter egyikröl . Security programot vagy UBlock programot használok és nem működik a MobilTV alkalmazás. Ha nem kapott ilyen üzenetet, és a teljes Smart Hub menü megnyílik, folytassa.


TV-modellhez működik , vagy nem. A korábbi hírekkel ellentétben úgy tűnik, nem csak a brit felhasználóknál jelentkezik az a hiba, amely miatt használhatatlanná válhatnak a . Ez nem csak a helyzet, hogy elhagyja a TV dobozban. Szegény Zoltánt gondolom nem vigasztalja, de nem csak UPC, nem csak.


Azt szeretném kérdezni, hogy Thomson Smart tv -re meg tudom oldani, hogy tudjak nézni. Akkor valszeg nem támogatja a tv d. Melyek a támogatott asztali operációs rendszerek? Mely LG Smart TV -ken használható a szolgáltatás . LCD TV, plasma TV, full HD tévé boltok, olcsó televízió készülékek.


Az új Smart Hub funkcióval egyetlen helyről érhető el a Live TV és a Streaming. A személyes elektronikai eszközök többségével kiválóan együttműködik , és egyszerű . Azóta működik , viszont ha megnyomom a smarthub gombot utána ismét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések