2020. január 8., szerda

Olajlehúzó gyűrű hiba

A dugattyúgyűrű a belső égésű motor egyik meghatározó alkatrésze. Bizonyos futás felett normálisnak vehető a gyűrűk kopása, az olajlehúzó gyűrűvel az olajfogyasztás nő, a kompressziós fogyásával a . Sokba kerül orvosolni a hibát ? A használt dugattyúgyűrűk , csúszópárok, dugattyúk és hengerek újrahasznosításához. Ha gázadáskor, akkor az olajlehúzó - gyűrű , ha gázelvételkor, akkor pedig a szelepszár-szimering a hibás. Különösen acélgyűrűknél a szájnyílás majdnem nulla is lehet.


Ez nem hiba és nem ok a reklamációra. Vásárolj, vagy olvass részletesen a motor egyik legfontosabb alkatrészéről: olajlehúzó gyűrű beszerelése, kompresszió gyűrű gyártása, gyűrűhézag, sorrend. Ezek viszont csak látatlanul rávágott megoldások, amik közül az . A hűtési rendszer hibája.


Az éles, olajlehúzó dugattyúgyűrű élek szabályosan kirojtosodtak, és ez ott egy úgynevezett szakállt képezett. Ugyanezek hibákat eredményezi a motor túlmelegedése is. Létezik olyan hiba , amilyet most ön szeretne, csak nagyon valószínűtlen, hogy önnél épp ez fordul elő. Egy-két leragadt kompressziógyűrűvel.


A leggyakrabban a hiba oka valóban a motorblokk és a hengerfej közti. Hengerpersely hibák. Dugattyú, dugattyúgyűrű hibák. Kemény elszenesedett tömítés. Főleg a hűtőrendszer hibája okozza . A beragadt dugattyúgyűrűk kezelésére elengedhetetlen.


Eltávolítja a filmszerű lakkréteget az injektorról, a szepelekről, az égéstérből és a dugattyúgyűrűk. Fontos a hiba időben való felismerése és a meghibásodott alkatrész cseréje. Briggs dugattyú komplett 6mm. Gyűrű olajlehúzó T-T-ZETOR.


Jobbra egy középső ( olaj lehúzó ) gyűrűt mutatunk. A három hiba közül ennek a cseréje igényli a legkisebb anyagi ráfordítást. Az az él, amely éppen. Javítja a dugattyú, a dugattyúgyűrűk , a hengerek, a. Mint azt megtudtam, lehet töltögetni az olajat, csak hosszútávon nem tesz jót a lambda szondáknak (van belőle), . Olajlehúzó gyűrű csere megvolt.


Vagy alulról az olajlehúzó gyűrű problémája miatt. Ezek esetében viszont lenne valamennyi. Itt jelezheti, ha hibát talált. Szívesen várjuk észrevételeit. Sokan nem is gondolnák, milyen fontos és összetett szerepe van a dugattyúgyűrűknek a motor eldugott belsejében, pedig nélküle megáll .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések