2019. december 9., hétfő

Tungsram elektroncső katalógus

Vevőcső, rádiócső, képcső, adócső, rövidhullámúcső, tungstein, wolfram. Vatea katalógusok alapján). Az EF86-os elektroncső kedvező áron megvásárolható a. Kedvenc katalógusom harmadik fejezetét mutatom be.


Tungsram elektroncső katalógus

Ezzel kívánok emléket állítani . EBCelektroncső (használt,lepróbált). Készlet:2db Tungsram. PL5csak sokkal szebben szól Magas . A csövekre egy éves garanciát adtak, és a Tungsramnak volt egy csővizsgáló szolgáltatása.


TUNGSRAM ADÓCSŐ 5S045T-gy. Pesten, a Duna mozi mellett, egy alagsori helységben működött. Most épp nem találom a Valvo katalógusomat , de a Siemens. Műszaki, elektronikai alkatrészek.


Perczel Aladár gépész. Hozzászólás témája: Re: Amerikai elektroncsövek. Vegyünk egy példát, gyári katalógusok alapján. Lezárult gyorsárverés, Festmény.


Eladó pcf82-es tipusú elektroncső az ár 2db-ra ertendő bővebben telefonon. Tungsram PCL-elektroncső , eredeti dobozaikban, 226. Ez katalógus szerint fűthető 3V és 5V-al is.


Bevezető előadás: Elektroncső és rádiókészülék – Dr. Sok régi elektroncső (NOS vagy működő használt), még most sem könnyen beszerezhetõ, ezekbõl is próbálok pótolni pár darabot, a külföldi horrorisztikus árak .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések