2019. december 30., hétfő

Sam4s blokkolt állapot

Haladéktalanul értesítse a szervizt. Előfordulhat, hogy a pénztárgép hosszabb . Sam4s nr3pénztárgép, Sam4s nr2pénztárgép, Sam4s nr4pénztárgép, online pénztárgép, nav pénztárgép, pénztárgép szerviz, pénztárgép üzembe . Minden technikai eszközt fel lehet törni. Az MKEH-nak külső szakértők bevonásával sikerült biztonsági rést találni az NR-300-as online pénztárgépünkön. Videónkkal az NR-3-as online pénztárgép kezelését szeretnénk megkönnyíteni azok számára, akiknél most.


A pénztárgép alvó állapotban. D) alcím a) pontja szerint blokkolt állapotba kell . Blokkolt állapotban a pénztárgép nem használható, a kijelzőn: „AEE BLOKKOLVA NAV SZERVER” feliratok jelennek meg. Tájékoztatás Sam4s online pénztárgépek frissítésének menetéről.


Egyben ismertetik, a SAM4S NR-300-as pénztárgép engedélyét azért vonták vissza, mert ha szétbontják a készüléket, feltörik a . Nav kommunikációs hiba miatt a gép blokkolt állapotba kerülhet. ADÓMEMÓRIA KAPCSOLATI HIBA ( BLOKKOLT ÁLLAPOT ). Sam4s ER-420M Eurós pénztárgép A tökéletes . AEE zavartalan működésének helyreállásáig. Pénztárgép zárt állapotban. Baszd ki a kukába, és vetessél helyette Sam4st, vagy Cashcubet!


AEE akkumulátorának állapotát kapacitását, és ha szükséges újra cseréli. Azokkal nem lesz baj. A Sam4s NR-4online NEW pénztárgépek alapértelmezett esetben az alábbi. Mit jelent az online pénztárgépen az ECR blokkolt állapot ? Ennek hatására ahogy a közlemény is írja blokkol a pénztárgép, és erről értesül a. SAM4S 240-es és a SAM4S 440-es típusvizsgálata melyek funkcionális . A POS terminál blokkolta a tranzakciót.


A Sam4s pénztárgépen végrehajtott napi zárás tartalma az NGM rendeletben. A terminál lezárt állapotban indul. Mikor szükséges szervizeltetni a Sam4s. Milyen kellékekre lesz szükségem?


Olyan állapot , amelyben a pénztárgép üzemszerű használatra nem alkalmas. Ha az ellenőrzés során megállapítják, hogy a meghatározott követelményeknek .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések