2019. december 18., szerda

Nokia 3310 új

Nokia 3310 új

A finn gyártó a nosztalgia kedvéért elkészítette az új Nokia . Az egyedi tervezésű kezelői felület új köntösbe öltözteti a régi . Egyrészt mindazoknak, akik még mindig azt. Mellétettünk egy eredeti. Az új mobiltelefon már sokkal jobb funkcionalitással szolgál, és új operációs rendszert is kapott, így már az okostelefonok mezőnye felé . A felhasználói felületet újratervezték ugyan de megőrizte . Ahogy azt már két hete . Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Az oldal tetején lévő menüben add meg a szállítási címed irányítószámát és így meg tudjuk mutatni a kiszállítás költségét és a legközelebbi szállítási időpontot!


Nokia 3310 új

A kép csak illusztráció! A Nokia telefonok licencét megszerző HMD Global végre Magyarországra is elhozta a legújabb Nokiákat, amelyek hamarosan kaphatók is . Az eredeti és az új modell között nem csak a 3G . Tekintsd meg a termék információit. Folyamatosan bövülő választékkal és. Tetszik, szeretjük, mégis van okunk, amiért visszasírjuk a . A márkára nyolcszor annyian kerestek rá a bemutató után. Már nem kell sokat várni a legendás mobil új változatára.


ISO to 2hours standby time Compatible with Nokia 33, 333 3390; 5Charge/ discharge cycles; 4. Motorola StarTAC, 19Desirable Nokia 8110i GSM slide phone, 199 which featured in the film The Matrix Nokia 33GSM candy bar phone, of 20. Is US Economic Growth Over? Faltering Innovation . Idén év elején az MWC-n mutatta be a HMD Global a Nokia 33modern.


Nokia 3310 új

Nokia_33- Oldal lefordítása Nokia 3310.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések