2019. december 31., kedd

Obi csavarhúzó

Csavarhúzók vásárlása és rendelése az OBI -nál. A kormányrendeletnek megfelelően az OBI áruházak óráig tartanak nyitva. Az új nyitva tartás: Hétfő - Vasárnap: 7:- 15:00.


Nem találta meg a keresett terméket? Legyen segítségünkre online-kínálatunk fejlesztésében! Csoportosítás: Rendezés . LUX Comfort csavarhúzó , TXx mm.


Hyundai akkus fúró csavarozó V. CMI ABS-Li akkumulátoros csavarhúzó. A részes LUX-TOOLS precíziós hajtóműves csavarhúzókészlet egy innovatív csavarhúzó beépített hajtóművel a kétszer gyorsabb munkavégzéshez. A csavarhúzók szára krómozott acélból készült, a kétkomponensű markolat pedig.


A LUX-TOOLS precíziós csavarhúzó készlet darabból áll és barkácsolási és javítási munkálatokhoz alkalmas. SL mm, SL mm, PHméretű precíziós . A mágneses hegyek kivételesen . Nézz szét webáruházunkban! Kiszállítás akár már másnapra, szuper árak, kényelmes és biztonságos . Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


Olcsó eladó új és használt obi csavarhúzó. Torx és akkus csavarhúzók. Akciós csavarhúzók akár házhozszállítással is! Olcsó új eladó és használt Műszerész csavarhúzó készlet obi. Nekem egy Obi -s készlet van notebookhoz, 6db elég hosszú szár . Tud valaki segíteni hol tudnék vásárolni ágú csillag csavarhúzót.


Akkus egyenescsiszoló. Flexibilis szárú csavarhúzó. Kompatibilis OBI csavarhúzó akkumulátorával, az eredetit elhagytam valahol, reméltem ez jó lesz hozzá.


Hasznosnak találtad ezt az. OBI kedvezményes akciós újság a jövő hétre előre. Elektromos szerszámok vásárlása és rendelése az OBI -nál. A méretek megadása segít az OBI. Ha sokkalod az arat vehetsz egy bosch keszletet is praktiker obi stb.


Nekem úgy tűnik ebből a videóból, hogy ez a MBPD nem ütve csavarozó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések