2019. december 27., péntek

Olajcsere után

Motorolajdoktor: rossz olaj került a Mazdába, mi legyen? Ma cseréltem olajat, de sajnos olajcsere után kaptam egy olyan infót, hogy rossz . Az öblítő olaj egy része, használata után benne marad a motorban és ez által, hígítja a frissolajat, rontja annak a tulajdonságait, hatékonyságát. Szerinte ennyi idő után az olajnak még aranyszínűnek kellene lenni . Olajcsere után más a hangja - Ha sokat áll, indításkor csörgősebb a hangja.


A hengerfej felől jön a zaj, ami aztán el is múlik. Kemény tél után is javasolt az soron kívüli olajcsere , ahogy egy termosztát, vagy hűtőhibából eredő „hősokk” esetén is! Túlmelegedés és extrém hideg esetén az. Ha ugyanis nincs olaj, a motor sem megy – legalábbis sokáig.


Mert csak a szolgáltatások árhoz való kapcsolata után lehet helyesen dönteni a. Olajnyomás nincs amíg nem nyomja szét a motortérben. Bejáratás utáni olajcsere. A nyers ásványi olaj, vagy más néven kőolaj a bolygó szilárd kérgének rétegei. A cikk végén megmutatjuk, hogy milyen az amikor olajcsere nélkül, 1ezer . A motor rozsdálkodik vagy csörög az olajcsere után.


Az olajcsere után valami. Azt gondolom, hogy a 30. Kíméletes bánásmó szervizek és nem utolsó sorban az olajcsere.


Utóbbi elmondhatatlanul fontos, ugyanis pár ezer km megtétele után az . Megeshet, hogy két olajcsere között egy csepp olaj sem tűnik el a motorból,. A hiba klasszikus jele az indítás után a kipufogóból távozó kékes . Az autósnak önállóan ellenőriznie kell a motorban található olaj. Utántöltésnél fordítsunk nagy figyelmet az olaj viszkozitási fokozatára és. Egy kétségbeesett olvasói levél hívja fel a figyelmet: érdemes még a csere előtt megnézni, milyen olaj kell az autóba, különben a frissen betöltött olajat is lehet . A szervizkönyvben előírt teljesítményszintű olaj használata nagyon fontos.


Egymás után jelentkeznek a hibák, amelyekről a tulajdonos nem is . A szint leolvasása után ügyeljen arra, hogy a . A kopott motorban pedig az olaj bejut az égéstérbe, és ott kékes. Azután az első olajcsere után a váltó elkezdett akadozni. Mivel én mindig kuplung nélkül kapcsolok felfelé, menet közben igazából nem volt . Ilyen esetekben a szerviz a javítás után figyelmeztetni fogja Önt az olajcsere szükségességéről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések