2019. december 31., kedd

Rendőrségi hírek szabolcs szatmár bereg megye

Körözött férfit fogtak el . Szabolcs - Szatmár - Bereg. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi . Szervezeti felépítés:. Friss kék hírekkel várja érdeklődőit a Három Határ Hírei.


Rákóczi Ferenc imájával kívánnak Áldott Húsvétot a szatmári és beregi polgármesterek . A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai vontak intézkedés alá egy személygépkocsival . Az elmúlt órában történt. Jász-Nagykun-Szolnok - szoljon. Energetikai fejlesztés a BÁH és a rendőrség épületeiben. Garázdákat fogtak a rendőrök . Leszúrta részeg férjét, miután az megverte.


Zártkapus mérkőzést játszik szombaton a Hübner-Nyíregyháza Blue Sharks. Megszerezte idei első győzelmét a Nyíregyházi Teke Klub együttese. PÉCS, FRISS HÍREK , KÉPEK, VIDEÓK. Nyolcvankettő fertőzött, bevásárlási láz – Szombati hírek a koronavírussal kapcsolatban Fejér megyéből.


A tolvajt és az orgazdát is elkapták. Heves Megyei Rendőr -főkapitányság. Számítógépet lopott egy közintézményből. Egy szegedi férfi az áldozat.


Békés megye népszerű hír - szolgáltató- és szórakoztató portálja, változatos tartalmakkal, átlátható és gyorsan feldolgozható formában. Dunaújváros, FRISS HÍREK , KÉPEK, VIDEÓK. Közélet, gazdaság, sport, kultúra, tudomány, technika, szórakozás, sztárvilág. Somogy megye népszerű hír - szolgáltató- és szórakoztató portálja, változatos tartalmakkal, átlátható és gyorsan feldolgozható formában.


Egy külföldi férfit tartóztattak fel Vaskútnál. Beosztás, munkakör: igazgató; Levélcí4400 . Változik a budapesti és a Pest megyei kormányablakok szerdai nyitvatartása. Módosul a főváros és Pest megye valamennyi kormányablakának szerdai .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések