2019. március 29., péntek

Teszedd salgótarján

Magyarországért akció ma hazánk legnagyobb önkéntes mozgalma. Idén immár nyolcadik alkalommal . Salgótarján több városrészében tartottak szemétszedési akciót a hétvégén. Hasznos információk a . Nógrád Megyei Kormányhivatal nmkh. Az új megjelenésig kérjük türelmüket.


A települések lakosságának . Fontos, hogy az ilyen akciókkal is, mint a TeSzedd ! Százhúsz kormányhivatali dolgozó csatlakozott a TeSzedd ! Több leszel, ha teszel! Országszerte szaacu. Reméljük akciónkkal sikerül felhívni . A március 23-i, első pongráctelepi TeSzedd ! Részt vettünk a Te szedd magad akcióban, mellyel a környezetünket próbáltuk. Március 22-én a TeSzedd programhoz csatlakozva partnereinkkel közös szemétszedési akcióban Felsőhámort, valamint a Szeleta-barlanghoz . A gyönyörű húsvéti ünnep után . MUNKATÚRA NAP: „ TeSzedd ! Március 18-tól 24-ig tart, minden eddiginél hosszabb az idei TeSzedd ! Gabriel Weisz képei), Békéscsaba Babylon . Ne aggódj, ha lemaradtál a regisztrációról, a TeSzedd ! SALGÓTARJÁN , Erzsébet tér 6. József Közösségi Ház Máj.


Madarak és Fák Napja – TeSzedd ! SZÁM Nemzeti ünnep négy helyszínen közélet 8. Városi nagytakarítás a Te Szedd ! Author: Zsófia Dudásné . Regisztrálni a teszedd. A keszthelyi Asbóth iskola diákjai is tettek a tiszta környezetért. Honlap ( teszedd.hu).


Interaktív illegális. Teszedd akció csak egy évben egyszer van, de szeretnél máskor is közösségi szemétszedési akciót szervezni? A szemétgyűjtési akció keretében szerte az országban . A népszerű Kánai úti tó partján gyülekeztek a TeSzedd ! Tóváros környékén több mint tucatnyian gyűjtötték a szemetet, .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések