2019. március 21., csütörtök

Svájc utazás 2020

Az impozáns gízai piramisokat a kegyetlen vörös sivatag ölelte körül. A nílusi hajóutak Asszuán és Luxor között járnak, és érintik az összes igazán fontos ókori egyiptomi emléket: a Királyok-völgye, Luxur és Karnak templomai, Edfu . Ez a jól szervezett program kedvére való lesz! Az egyik legrégebben folyamatosan működő magyar utazási portál.


Svájc utazás 2020

Akciók, last minute utak kiváló minőségben. Transzfer a szállodába. EGYIPTOM - NÍLUSI HAJÓÚT.


Ezután a Phile templom megtekintése következik, amely ma is épségben pompázik a Nílus közepén. A régi asszuáni gát . Ahhoz, hogy ezt a világot megismerjük, mi sem lenne jobb megoldás, mint egy nílusi hajóút , amelynek során nemcsak a folyó menti természeti . Please visit our nonprofit travel internet television! Hasonlítsa össze a hazai és külföldi utazási irodák kedvezményes és last minute utazási ajánlatait! Ablak a Világra utazási magazinjában.


Tervezed meg nyaralásodat és foglalj akciós áron. A mérhetetlenül gazdag program keretében. Indulás, minden pénteken. Közlekedés, Egyptair menetrend szerinti járataival, nílusi luxushajóval, légkondicionált . Asszuántól 2km-re délre található a Nílus partján.


A sziklafalból kifaragott nagy templom és a Harthornak szentelt kisebb templom messziről teljesen . Egyiptom, a Nílus ajándéka I. Ez az utazás örök élmény marad mindenkiben. Kairó látnivalóival és egy gyönyörű hajóúttal a Níluson! Nílusi hajóutat nevezhetnénk inkább egy kulturális utazásnak. Minimum fő jelentkezése esetén indul.


Svájc utazás 2020

Hurghada - Asszuán- Luxor - Hurghada. Fekvése: A hotel egy gyönyörű kertben fekszik, a Szfinxtől és a gízai piramisoktól kb. Szobák: A szálloda 3szobával és lakosztállyal . Délután csónakázás a Níluson. Hogyan élnek a núbiaiak?


Egy núbiai falu meglátogatása. Majd eljutunk egy nílusi szigetre, ahol különleges . Repülős, autóbuszos, egyéni és csoportos hajóutak nagy választékban!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések