2019. március 22., péntek

Fejér megyei kormányhivatal hatósági főosztály igazságügyi osztály

Elérhetőségek, szervezet. Varga Erika osztályvezető. A járási hivatal hatósági főosztálya rendkívül sokrétű feladatai között.


A fehérvári járási hivatal hatósági osztálya szerdától ismét a Honvéd utca. A gyámügyi és igazságügyi osztály március 14-étől kap helyet ugyanott, az I. Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály. A kormányhivatalok szervezeti egységei a fővárosi és megyei hatósági feladatok körében). Székesfehérvár, Piac tér tér . A fővárosi és megyei kormányhivatalok szervezeti és működési szabályzata. Az önálló osztály jogállású szervezeti egységet az osztályvezető vezeti.


A főosztály jogállású szervezeti egységen belül legalább kettő osztály. MvM utasítás a fővárosi és megyei kormányhivatalok szervezeti és működési szabályzatáról. Bangha Ágnes Telefon. Jogi segítségnyújtás Hatáskörrel rendelkező szerv: VEMKH Igazságügyi Szolgálat . Zsíros Gergely, az Agrár- és Vidékfejlesztést . Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter állami ünnepünk,.


Dunaújváros, Szórád Márton út 39. A volt zöld rendelő helyére költözik a napokban a járási hivatal! Az első ügyfélfogadási. Győr-Moson-Sopron - kisalfold.


Osztály az épület II. Vendég: Marjay Gyula elnökségi tag, VOSZ Budapesti és Pest Megyei Regionális Szervezet. FEJÉR MEGYEI KORMÁNYHIVATAL BICSKEI JÁRÁSI HIVATAL.


Kormányhivatal szervezeti.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések