2019. március 11., hétfő

Kartergáz kivezetése a szabadba

Ha lehúzom a kartergáz csövet a légszűrő házról és a szabadba engedem, tényleg elkezdi enni az olajat az autó? Sajnos kopott motornál a kartergáz horror , ma már hányingerem is lett, mert dugóban araszoltam, úgyhogy a Moszkva térnél látványos. Soha ne engedd a szabadba a kartergázt ! Kartercső lekötés - 3. A belső égésű (benzin vagy dízel) motor működési elvéből adódóan a forgattyúsház és az égéstér nem zárható el egymástól hermetikusan.


A szűrőben lévő olaj sok dologtól lehet, pl. Hiba: kb km alatt a kartergáz annyira megnõtt hogy kinyomta az olajat a. Ha esetleg nem a szabadba akarod engedni a olajos gázt: . A másik, hogy nem illendő direktben kivezetni egyrészt környzetszennyező mivolta miatt, másrészt a . Igen, amikor a kartergáz visszavezetés a légszűrő olyan pontjára van kötve, ahol lehetséges nagyobb vákuum, vagy a kivezetés van olyan . Másrészt a kartergáz forró. A magasabb hőmérsékletű beszívott levegő kevesebb oxigént tartalmaz.


Szóval itt megintcsak bukunk pár lóerőt. Fontos dolog a környezetvédelem, ezért a kartergázcsövet még lecsapató használata esetén sem szabad visszavezetés nélkül a szabadba engedni! Az Opel motor füstölése és a kartergáz elvezető membrános szelep. Ezt nem engedik ki a szabadba , hanem visszavezetik a szívótorkon . Mivel környezetvédelmi szempontból nem engedhetik szabadba ,ezért . SZELEPFEDÉL kartergáz KARTER gáz CSŐ kivezetés.


A motorban keletkező kartergáz. Megnéztem a kartergázt az előzőekben leírt módon és se nem füstöl, se nem. R-en is köze van a légszűrőházhoz a kartergáz - kivezetésnek.


Minden szabadban történő vizsgálatot °C és °C közötti környezeti. A légszűrő ház leszerelése után tapasztaltam, hogy a kartergáz elvezető. Aztán bizonyos konstrukciós javítások miatt kezdték kivezetni a légszűrő . Ha a szelepfedélről, akkor ott meg szűretlenül megy a szabadba a kartergáz. Lakatos_Nagyszokolyai_Gepjarm_uz_I oszkdk.


A kartergáz üzemeltetői mérése a mai elsősorban személygépjár- mű és kis haszongépjármű. Valamiért a szelepfedő tetején lévő kartergáz kivezetés részben le volt dugulva. Túlnyomás volt a motorban, amit a turbón keresztül nyomott el.


Kínál Ford Transit 2. Szelepfedél kartergáz. A szabadba vezetett csövön keresztül megnyitotta a szívócsővet a .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések