2019. március 13., szerda

Csomagtér védőhuzat kutyáknak

Poliészter védőhuzat csomagtartóba csúszásgátló bevonattal, az autó belső oldalrészeit. Trixie csomagtér védőhuzat. AluRide autós kutyaszállító -ketrec. Kutyaszállító box, Utazás. A kutya autós védőhuzatok egyszerűen felszerelhetők, védik az autó hátsó ülését a. Coverall Deluxe csomagtér védőhuzat.


Külön megvásárolható fejtámla védő huzat is! S ráadásul ez a védőtakaró nem csupán . A kutya ülésvédő különleges anyagból készül, mely a kisállatok utastérben vagy a csomagtartóban való szállításához készül. Védi az üléshuzatot a sérülésektől . FONTOS információ, hogy átvevőpontunk a rendeletnek megfelelően kizárólag óráig tarthat nyitva!


Kegel Alex Ülés Védőhuzat. Szürke színű, erős anyagú csomagtérvédő , melyet könnyedén rögzíthetünk bármely. KUTYA , MACSKA felszerelés, ÁLLAT TARTÁS,. Camon Copribagagliaio Walky Trunk Cover csomagtér védő autóba (CW138) ÚJ.


Terítse szét a védőhuzatot a csomagtérben - úgy, hogy a tépőzáras csíkok. Carpassion textilbőr ülésvédő huzat kutya szállításhoz. VÉDŐHUZAT KUTYA SZÁLLÍTÁSÁRA BAXTER CSOMAGTARTÓBA VALÓ -XL. Megóvja az autó csomagterét a kutya által okozott szennyeződésektől (sár, szőr, nyál stb.) További. A kutya szállítása autóban egyszerű, ha beszerzi a megfelelő kiegészítőket: kutya biztonsági öv, hám, kutya.


Csomagtartóba való védőhuzat kutyaszállításhoz DEXTER, M. Ideális kutyák , vagy pl. A Reedog védőhuzat megóvja a csomagtér kárpitját a kutya vagy macska által okozott szennyeződésektől (szőr, sár, nyál, stb.). Nem kell többé aggódnia attól, . A csomagtartó oldalsó falait is védi.


Védelmet nyút az autó csomagtarében a szennyeződések és a szőr ellen. Kategória: Utazáshoz kiegészítők. Ez a csomagtér védőhuzat extra magas oldalrészeivel szinte minden . Megvédi a lökhárítót a karcolódástól a lökhárító védő huzattal, amikor a kutya kiugrik a csomagtartóból. Könnyen csatlakoztatható, a hátsó ülés fejtámláihoz és. Kiegészítő felszerelés kutyák részére.


AUTÓS OSZTHATÓ CSOMAGTÉRVÉDŐ HUZAT 180x130CM. A BARRY autóhuzat egy új termékünk, mely védi a kocsit a kutya vagy csomagok. A védő erős és tartós műbőrből készült, melyet vastag, milliméteres habbal. Ellenálló műszálas anyagból készített csomagtartó védő takaró, lökhárító védővel.


Tartalmazza a vizespalackot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések