2019. március 12., kedd

Fogyasztási hely azonosító nkm

A regisztrációhoz szüksége van a szerződéses folyószámla számra (jegyű azonosító ), valamint felhasználási hely azonosítójára (jegyű azonosító ), . Adja meg az alábbi űrlapon a fogyasztási helynek az azonosítóját és mérőóra gyári számát. Fogyasztási hely azonosító. Felhasználási hely azonosítója. A rendszerben tárolt adatok azonosítóval és jelszóval védettek. A tájékoztató anyag összeállítását az NKM Áramszolgáltató Zrt.


A számlája utolsó oldalán található jegyű . Annak érdekében, hogy a fogyasztók gázellátása folyamatos, zavartalan és. A közlemény rovatba kérjük feltüntetni az utalt számla számát, vagy az U betűs ügyfélazonosítót eteleg az F betűs fogyasztási hely azonosítót. Töltse le az NKM Energia Zrt. Sikertelen azonosítás ! Telefonos visszahívást kérek.


Villamosenergia felhasználási hely azonosítója ? Tervezett éves villamosenergia. A „H” árszabás alkalmazását az alábbi hőszivattyús-berendezés. A POD azonosító , ms néven mérési pont azonosító , vagy fogyasztási hely azonosító egy karakter hosszú egyedi azonosító. Szerződés fennállása alatt változhat.


Földgáz egyetemes szolgáltatási . Az ügyintézéshez kérjük, készítse elő számjegyű fogyasztási hely azonosítóját,. NKM földgáz szolgáltatással kapcsolatos Ügyfélszolgálat Monor 2 . Születési hely , idő: …. A Felek ezzel ellentétes . Hogyan tudok részfogyasztást módosítani? Mi a teendőm, ha egy új fogyasztási helyre szeretnék villanyt? Milyen mérőhelyet kell kialakíttatnom? A nagyfogyasztói fogyasztásmérő helyet az épület földszinti fő közlekedési folyosójának falában - jól.


A fogyasztásmérő helyet az NKM Áramhálózati Kft. POD = mérési pont azonosító. A leolvasó kollégánk minden esetben felkeresi a felhasználási helyet , amennyiben valamilyen okból a vízmérő leolvasása. ESZ felhasználó azonosító száma: ESZ felhasználási hely azonosítója. Az NKM és az ELMŰ kijelölt ügyfélszolgálati irodáin a rezsiutalványt . A mérési pont a felhasználók fogyasztási helyének egyértelmű azonosítására szolgáló, országos szinten egyedi azonosító.


Amennyiben a fogyasztási helyen már van üzemelő kiserőmű. NKM villanyt szeretnék bediktálni az appon keresztül, a regisztrációnál ezt kéri, mit írjak. A felhasználási hely azonosító az utolsó oldalon van.


Mérési pont azonosító (POD): a csatlakozási pont azonosítója , mely a hálózat és az. A vezérelt, külön mért fogyasztást “B Alap” árszabás szerint számolják el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések